Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochałam się...

Polecane posty

Gość gość

zakochałam się w dziewczynie, którą już dawno widywałam na mieście. Od razu między nami zaiskrzyło, napisała do mnie pierwsza. Znamy się ok. dwóch miesięcy i w ostatni weekend po raz pierwszy się całowałyśmy. Problem w tym, że prawdopodobnie idę na studia do Łodzi, a ona zostanie w moim mieście rodzinnym, to ok 150 km od Łodzi... Myślicie, że jest sens dalej w to brnąć? Czy zostać na etapie zwykłej znajomości, jeszcze się tak nie zaangażowałam.

Gość gość
weź ją ze sobą

Gość marawstala
A w swoim mieście tego samego kierunku nie ma lub gdzieś bliżej?

Gość gość
Myślałam nad tym, żeby ją ze sobą zabrać ale ona mieszka z dziadkami i się nimi też opiekuje. Nie ma, tkanina i ubiór są w Łodzi najlepsze, w dodatku to są plany których już się zmienić nie da. Myślę jeszcze nad Krakowem ale to już w ogóle daleko.

Gość marawstala
W takim razie będziecie sie rzadziej widywaly

Gość gość
O kuźwa! Jak nie pedofil to homo albo lesbijka. Co za ludzie!

Gość gość
A ile ona ma lat? Jaki problem być trochę na odległość, przecież i tak będziesz zjeżdżała do domu, ona może odwiedzać ciebie. A potem też pójść na studia do Łodzi. Jak się chce, to wszystko jest możliwe. Nikt ci tu nie zagwarantuje, że nie będziesz zraniona. Równie dobrze możesz na miejscu w Łodzi poznać laskę, która tak zrobi cię w c***a, że będziesz żałowała, żeś się urodziła . więc jak dziewczyna fajna i coś do niej czujesz ze wzajemnością, to w czym problem. A jak problem jest, to widocznie to nie jest to.