Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Darka098

Problem hemoroidy

Polecane posty

Gość Darka098

Walczę od kilku lat z hemoroidami. Domowe sposoby nie skutkują, lekarz zalecał różne czopki i maści. Mam siedzący tryb pracy, już zmieniałam styl życia, staram się dużo spędzać czasu spacerując, biegając. Zmieniałam też dietę, ale przypadłość doskwiera i powraca co kilka miesięcy. Czy zmienić lekarza? Czy są jakieś skuteczne leki? Czy muszę koniecznie poddać się bardzo nieprzyjemnym badaniom? Co robić?

Gość Zowik
Bardzo skuteczne działanie przyniósł mi trafnie dobrany lek na hemoroidy przez mojego lekarza rodzinnego dr Jana Banasiuka w Luboniu. Pan doktor po ocenie opisywanych przeze mnie objawów wywołujących dyskomfort i ból, zalecił nowy leka na rynku Proktosedon, który ma szerokie działanie i jest bardzo skuteczny. Faktycznie po zakończeniu cyklu przyjmowania czopków zauważyłem znaczną poprawę i ulgę. Na kolejnej wizycie du pana doktora otrzymałem skierowanie do proktologa w celu wykonania badań profilaktycznych. Przyznaję, że pan doktor ma podejście profesjonalne do chorób, które mogą mieć bardziej zaostrzony przebieg i prowadzić do nowotworowych zmian. Polecam

Gość gość kalina
Czasem uda sie wyleczyc,ale bywa tak że niestety trzeba hemoroidy usunąc. Moja kuzynka miała robiony taki zabieg w Warszawskim ośrodku proktologii w Szpitalu św.Elżbiety .Bardzo dobrzy specjaliści tam są i kuzynka bardzo sobie chwali cały pobyt i zabieg ,oraz opiekę zespołu Dr. Kołodziejczak

Gość gość Z
W moim przypadku domowe sposoby nie poskutkowały i właśnie mój lekarz rodzinny pan dr J. Banasiuk wypisał mi skierowanie do proktologa na szczegółowe badania i kolonoskopię. Na razie przypisane mam teraz czopki Posterisan i Cyclo 3Fort. Czuję znaczną poprawę, mam nadzieje, że obejdzie się bez kolonoskopii, bo ponoć to okropnie nieprzyjemne badanie.