Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopcy z miasta są tacy mali...

Polecane posty

Gość gość

Witam. Niedawno przeprowadziłam się z małej wsi do miasta, konkretnie Krakowa. Nigdy nie miałam się za szczególnie silną dziewczynę, ale całe życie pomagalam ojcu i matce w polu, i muszę przyznać że nabralam krzepy od tego. Po przyjeździe do miasta zauważyłam że mnóstwo chłopaków w moim wieku jest strasznie chudych, chodzą w obcislych ciuchach i wyglądają jak chuchra. Czy oni w ogóle nie jedzą? Facet to powinien być facet.

Gość gość
Dokładnie. Większość to takie p**dusie, chude i z tymi pożal się Boże fryzurkami pedalskimi :) Powinni się w końcu zabrać za siebie, a nie wyglądać jak łamaga całe życie.... wstyd

Gość gość
Najśmieszniejsze że oni uważają mnie za babochlopa, bo jestem silną dziewczyną. Ale tak naprawdę to oni są mali i słabi :)

Gość gość
To ja na odwrót, cale zycie w Warszawie, przyzwyczailam sie od dziecka do krasnali, że większość chlopcow ma 165-175 w porywach do 180cm. Alez sie zdziwilam jak wyjechalam na wakacje na Podlasie! Mezczyzni jak drwale! 180cm to najnizszy mial, a srednia to 190cm,olbrzymi, swietnie zbudowani, silni, mocne glowy, poczucie humoru, no tacy typowi samce alfa.

Gość gość
U mnie na wsi to samo, faceci jak dęby, po 190cm i dobrze zbudowani. Większość kobiet też wysoka (w tym ja). Dlatego byłam taka zdziwiona, że faceci w mieście tacy malutccy.

Gość gość
To wieśniaro na wieś spowrotem spadaj, a nie na słoiczyzne ci sie zachcialo wyjezdzac :D Mnie tam nie przeszkadzają tacy faceci, to ich sprawa jak sie noszą.

Gość gość
a jacy maja byc faceci w miescie gdzie matki oddychaja smogiem + ewolucja przygotowuje ich do tloczenia sie w blokach wiec rodza sie mniejsi zeby pomiescic sie w blokowiskach x x kos ju bilong tu de siti

Gość gość
gość dziś xx samiec alfa ci w głowie juz cie pi7da swędzi?

Gość gość
Jej się nie dziwię, jak się naogladala wymoczkow z miasta, to ja ciągnie do drwali że wsi.

Gość gość
to wypiertalaj głupia pissdo spowrotem na wieś i tamoj drzewo szczep :D btw. -9/10 dziffko :P

Gość gość
Ich drzewa to mogę strzepac chętnie :)) A miastowe gałązki zostawiam tobie.

Gość gość
drzewo w anal tylko szmaty wezmą

Gość gość
Mmm, takie wielkie drzewo to bardzo chętnie.

Gość gość
E tam ewolucja co ty bredzisz, gdyby tak bylo to wszystko by sie mniejsze rodzilo, ale jakos dziwnie tylko faceci karyple, bo kobiet coraz wiecej widuje wysokich mlodych, ale czasen są az nadmiernie wysokie np. 190cm u kobiety wyglada slabo.

Gość gość
Tu masz rację, coraz więcej młodych kobiet ma 170cm+ a czasem nawet 180cm+. Sam mam 172cm i od większości kobiet jestem niższy.