Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna pp

prezent na dzień matki

Polecane posty

Gość anna pp

Polecacie jakieś zestawy kosmetyków na dzień matki? Widziałam całkiem fajne na stronie Starej Mydlarni. Ktoś już od nich coś zamawiał?

Gość gość
Nie kupuję u żałosnych spamerów.

Gość gość
To gówno najgorsze, nie kupujcie tych lakierów, są strasznie nietrwałe!

Gość gość
Słucham? Co jak co, ale nietrwałości to im nie można zarzucić. Testowałam różne firmy lakierów hybrydowych i te wcale nie odbiegają od tych marek dużo droższych i szczerze? to nawet wypadają na ich tle lepiej. Ja używam, jestem zadowolona. Ostatnio wzięłam te lakiery na kurs, ponieważ tak bardzo się do nich przyzwyczaiłam i chciałam na nich pracować. Dziewczyny na kursie były zachwycone! Nowa formuła jest genialna. Od razu poskładały zamówienia bo taka wysoka jakość za tak korzystną cenę zdarza się bardzo rzadko!

Gość gość
moja nie przepada za kosmetykami, kupiłam jej maszye do szycia, teraz za kazdym razem jak przyjezdzam to dostaje spodnie albo bluzki :D wiem, że już po dniu mamy ale zamawiałam jej dodatkowe produkty z lucznika i zauwazyłam, że ten kod nadal działa :D więc jak cos to jest to https://galerialucznik.pl/client-rebate.php?discount_code=367GS2 chyba musieli się pomylić, bo pamiętam że ten kod miał działać 2 dni :D