Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michał121212

Prawiki bez kasy! Czy wy nie rozumiecie, ze kobieta w przeciwienstwie do was...

Polecane posty

Potrzebuje wiecej bodzcow, zeby sie podniecic wami niz tylko wyglad i kasa?! Wam wystarczaja cycki, lub dupa, lub fajne cialo. Kobiety oprocz wygladu faceta potrzebuja i tego zeby byl zyczliwy, i mily, lubil dzieci, i byl odwazny, i mial kase, i byl zaradny, i byl szczery, i byl wierny itd. Oprocz tego musza sie czuc pieknie przy was i bezpiecznie. Rozumiecie? Poprostu potrzebuja wiecej bodzcow!

Gość gość
Ja zamienię cycki lub dupę jej niech ma i oba płaskie ale lubi gry video :(

Gość gość
Taaaaa gosciu ktory wyrywa panne na sex w kiblu na pewno zdazy sie pochwalic swoja zyczliwoscia, stosunkiem do dzieci itp itd.

17:39 to wypierdalaj i nie czytaj jak miales problemy na maturze z polskiego. Ty cynik tez wypierdalaj.

Gość zaciekłyantifiarz
hahahaha, o kurwa lepiej aby michał to był trol, bo nie mogę uwierzyć, że ktoś może mieć tak olbrzymi ból dupy, nawet jeśli jest polakiem.

No mowie, ze kurwa mam, twoja stara tez ma, mozecie isc do notariusza, to ci potwierdz, a teraz wypierdalaj.

18:24 ty sie dobrze czujesz? Nalezysz do mnie, jestem twoim Panem zycia i smierci i ty mi mowisz co ja mam robic? Wypierdalaj do matki niech ona ci pokaze akt wlasnosci.