Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kim jest kawa z cukrem bez smietanki

Polecane posty

Gość gość

bo nie wiadomo

Gość gośćparassolka
nie wiadomo to fakt

Gość gość
Wiadomo !Kusza Myśliwski.

Gość gość
To moze nyc kazdy :^/

Gość gość
Bandziorka podrywala pod innym nickiem.Jak sie chcial spotkac to mu naklamala ze ma faceta a caly czas na kafe siedzi.Prawda taka ze to stara baba a to byl chlopak 23 lata.:D

Gość gość
Stary biseks?,

Gość gość
Lustrzane odbicie Dody 2018.05.08 A tak poza tym...do tych wszystkich ktorzy mieli mnie za slodka-idiotke...pozory moga bardzo mylic...bo kiedy bylam "Dody klon" to naczytalam sie o sobie jaka to jestem j******a...ze mam pod czacha cos nie tak...pewnie tylko dlatego,ze dodawalam slowko ....bez kitu.... Raz nawet przeczytalam o sobie ze pewnie jestem z jakiegos blokowiska,bo slownictwo na to wskazuje. Ludzie jednak sa okrutni...nic o mnie nie wiedza ,ale sie wymadrzaja....wystarczy napisac w niku "Dody klon"lub "Lustrzane odbicie dody"....i jezdza po Tobie jak chca....zabawne...ale to swiadczy o tych ktorzy tak postrzegaja innych ludzi...sadza wedlug siebie. Wczesniej mialam inny nick i najczesciej z niego pisalam. Jeszcze nie tak dawno bylam "Kawa z cukrem bez smietanki" i jaki z tego wniosek ....wiecej przykrosci spotkalo mnie pod nazwa "Dody klon"....ludzie jednak sa zacofani...mysla ,ze za tym kryje sie slodka-idiotka....prawda jest inna. Nie jestem Doda i nigdy sie za nia nie uwazalam...jestem soba. Ostatnio nawet Pan Endriu nazwal mnie, ze jestem prosta kobieta....i pewnie wywnioskowal to z tego, ze juz wiele wie o mnie...bo wystarczylo ze w tle widnieje napis "Doda"nawet o tym nie wie ze rozmawial kiedys ze mna z goscia i wtedy nie narzekal ,ze ze mnie taka prostaczka....coz ....tak bywa. Pisze to aby co niektorym dac do zrozumienia jak bardzo potrafia sie mylic....i na przyszlosc nie oceniajcie kogos zbyt pochopnie. Milego dnia zycze.usmiech.gif Ps.Po tej wypowiedzi pewnie zmienie nick na zupelnie inny....hahaha

Gość gość
"Jeszcze nie tak dawno bylam "Kawa z cukrem bez smietanki" i jaki z tego wniosek ....wiecej przykrosci spotkalo mnie pod nazwa "Dody klon"....ludzie jednak sa zacofani...mysla ,ze za tym kryje sie slodka-idiotka....prawda jest inna." Dla tych ktorym sie nie chce wszystkiego czytac.:D

Gość gość
18:44 Bandziorek pisal ze ma 31 lat ,a nie 23:P Chyba nic jednak nie wiesz ,a sie wypowiadasz;-) nic nie naklamala ,tylko napisala ze ma kogos. Nie czytales/as tematu Bandziorka "poznam mila kobiete".

Gość gość
Ostatnio to z chuflada gadala.

Gość gośćparassolka
Kto to jest dody klon?

Gość gość
A kto to jest kawa z cukrem bez śmietanki? Obym nie spotkał jej pod innym nikiem. Uważam że ludzie którzy często zmieniają mogą być fałszywi lub mają coś do ukrycia. Siebie, albo coś. Są niewiarygodni.

Gość gość
jak to kto ?kawa z cukrem..... a wy sie czasem nie pozarlyscie na temacie Takiego Zielonego parasolko?

Gość gośćparassolka
zielony jest mój tak czy siak;-)

Gość gość
srak! bo Taki Zielony juz tu nie pisze bo mial was dosc.:D

Gość gość
Taki Zielony to był Żmij

Gość Kawa z cukrem bez smietanki
Dobry wieczor! Nie wiem po co ktos ten temat zalozyl,ale chcialabym sie dowiedziec kim jest autor tego topika?;-) Czy az taka sensacje wzbudzam...hehehe 21:33 I pisze to osoba co zadnego nika nie posiada.:P Chyba sam masz cos do ukrycia,piszac z goscia to ty nie jestes wiarygodny.

Osobiscie z Zielonym dobrze mi sie rozmawialo,nie moge narzekac;-)

Gość gość taboret
Przerost uczciwosci nad moralnoscia...hehe

18:49 Stary biseks? Jeszcze nie jestem taka stara 30+(nie bede wnikac w szczegoly):P i jestem heterosexualna;-)

Gość kawa to falszywa baba
Ty kawa masz nicka? takiego to ja tez moge miec.:D

Gość gość taboret
Straszysz mnie!

Kawa to falszywa baba....niech Ci wisi:P

Taboret ...taka straszna jestem?;-) Kto wie moze w nocy Cie postrasze,przyjde do Ciebie we snie:P

Gość gość
ona jest katoliczka, ma meza i nie jest zbyt uczciwa raczej szczwana robi dobre wrazenie ale jest kameleonem

Gość gość
WEJDŹ TERAZ NA http://www.igortreneronline.pl I WYGRAJ 10 TYSIĘCY ZŁOTYCH! CENA PAKIETU DZIK W PROMOCJI TO TYLKO 99 ZŁ !!! zamiast 400 ZŁ !!! opłata jest jednorazowa! PŁACISZ TYLKO RAZ! płacisz za plany na całą przemianę! Z PLANÓW KTÓRE DOSTAJESZ MOŻESZ RÓWNIEŻ KORZYSTAĆ PÓŹNIEJ I CAŁY CZAS UZYSKIWAĆ CORAZ WSPANIALSZE REZULTATY! po zakupie gotowy pakiet jest wysłany na twój e-mail w ciągu maksymalnie 2 dni UWAGA!!! jeden dzień do końca promocji !!! zamów już teraz!

Gość gość taboret
Tylko po to tu trzeszcze!

Hehehe...22:16 Skoro tak lepiej wiesz ,to podaj mi linka z ktorego to wywnioskowalas;-) Bo to ze zmienialam nick, to o tym sama pisalam;-)( przyznalam sie do tego i podalam nicki ,ktore uzywalam)to ze jestem katoliczka to tez pisalam ,a co do reszty, to prosze,udowodnij mi to;-) Jesli uwazasz ze jestem cwana, to bym nawet o sobie nic nie pisala,a jesli juz bym pisala to z goscia:P podobnie jak wiekszosc osob,takze kameleon to ze mnie marny...hehe

Nie wiem o co tyle halasu....hehe