Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto udawać katolika żeby znaleźć dziewczynę

Polecane posty

Gość gość

mam na myśli portale typu zapisanisobie, przeznaczeni. Na Sympatii, Badoo czy jakiejś fotce straszne pustaki siedzą. Jestem niewierzący ale szanuję dziewczyny z wartościami, myślę że na takim katolickim portalu łatwiej znaleźć ale kwestia religii byłaby dla mnie chyba nie do przeskoczenia.

Gość gość
na oszustwie nie zbudujesz zwiazku

Gość gość
Ja jestem ateista przegrywem prawiczkiem i mam tam konto.

Gość gość
na kółko różańcowe się zapisz... tam dużo na100latek :))

Gość gość
Udając kogoś kim nie jesteś daleko nie zajedziesz w pracy moze jakiś czas. Prywatnie kicha

Gość gość
jestem wierzącą osobą z takimi wartościami, planuję zapisać się na takie portale i sorry, nie chciałabym, aby ktoś od początku oszukiwał już w tak zasadniczych kwestiach jak swój światopogląd- nie świadczyłoby to o Tobie za dobrze

Gość gość
Tylko dlaczego religia/światopogląd ma dzielić ludzi? Można się wzajemnie szanować tylko unikać takich tematów.

Gość gość
Ja też chciałabym znaleźć porządnego faceta i planowałam założyć tam konto ale jestem ateistką. Ale czy katolik = normalny? Nie chcę faceta, który w każdą niedzielę łazi do kościoła, albo jeździ na pielgrzymki bądź odmawia pacierz co wieczór przed pójściem spać, bądź ma zacofane poglądy na temat aborcji, używania "kalendarzyka" i robienie kobiety Matki Polki.

Gość gość
dziś śmiało zakładaj jak masz cnotę to możesz szukać prawiczka tam można wpisać że ateista

Gość gość
Na fotce pustaki? Nie, znalazlem tak kilka osob z ktorymi mialem kontakt od 2 do nawet 7 lat inadal moge miec z 1 z nich. A na innych stronach tylko zniesmaczenie do zadawania sie z kobietami, takimi jakie sa w internecie. Wszystko zalezy od podejscia. Im mniej ona chce tym latwiej rozmawiac.

Gość gość
Na zapisani kiedys bylem. Raz sie spotkakem z jakas jasnowidzka, normalnie wiedziala kto za chwile co odpowie w jakims konkursie bo bylismy w parku jak sie cos odbywalo. Widziala mnie zanim sie zobaczylismy. Apotem, jak juz po miesiacu sie wkrecilem, olala, twierdzac, zenie jestesmy sobie zapisani. Dziekuje za te forme spotkan.

Gość gość
wierz tyle ze te katoliczki to bedziesz musial czekas pewnie z seksem do slubu Wiec nie wiem czy warto :)