Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spotkalam swojego bylego z nowa dziewczyna no jaki paszczur mowie wam

Polecane posty

Gość gość

Gruba, ulana ze tak powiem, Ze dwie dychy nadwagi jak nic. Tlenione wlosy krotkie suche zniszczone. Kolor mial byc blond ale jakis taki kurczakowy zolty. No ale czego sie mozna spodziewac jak ktos farbuje w domu jakims rozjasniaczem za 6zl. Gustu brak, makijaz jak remizy odblaskowe ciuchy, i krzywo pomalowane pazury oczywiscie tez odblaskowe. Wies tanczy kapela gra. No to se wybral...haha spogladala na mnie z pod byka ale co sie dziwic. Ja przynajmniej jakos wygladam dbam o siebie. Smiac mi sie chce. Serio. Ten moj byly to spadl na psy

Gość gość
Nie ma jak się pocieszyć że były wpadł z deszczu pod rynne :D gratuluję.

Gość gość
Przynajmniej sa szczesliwi a tobie zostalo ujadania na kafe.

Gość gość
A mój byly od ponad 1,5 roku jest sam , teraz przyjezdza ponad 1000 km do mnie i skomli pod drzwiami heheh dobrze mu tak. a teraz z innym sie spotykalam, ciekawe kiedy przyleci tez skomlec hahahahahah

Gość gość
Ja tez jestem szczesliwa zapewniam a na kafe siedze sobie z nudow

Gość gość
No a oni sie nie nudza hehe

Gość gość
taką ma na jaką go stać

Gość gość
No widzisz, ale on kogoś ma i jest szczęśliwy, a ty zostałaś sama i jesteś zjadliwą jędzą

Gość gość
No i co z tego że ma? Dla kobiety zawsze to lepiej gdy były znajdzie sobie brzydsza. To normalne. A ty skończ sapac.

Gość gość
To jej się zdążyłaś przyjrzeć Takie koorwy też mi się tak przyglądają, idiotki, na razie mi wypatrzyły brzuch ciążowy, którego nie mam :D

Gość gość
Ale kto powiedzial ze ja jestem sama???:)

Gość gość
Drugie dno twoich wypowiedzi to zawiść i frustracja. Skoro jest z nią a nie z tobą to tak widać mu pasuje. Tobie zaś pozostało wylewanie żali na tym durny forum. Bo jeśli byś była z kimś to bys miała ciekawsze zajęcia.

Gość gość
Wystarczy poczytać Cię, Autorko, by wiedzieć dlaczego to Twój były.

Gość gość
Zle mnie zrozumieliscie Smiech na sali ze z taka karyna jest ale bron boze niczego im nie zazdroszcze. Mam swoja rodzine i meza oraz prace ktora lubie

Gość gość
Lubisz bo musisz. Gdybyś była szczęśliwa - twój były i jego panna nie obeszliby cie nic a nic. A tymczasem ty przeżywa sz jej włosy i figurę. .. wylewasz jad na forum jakby to kogokolwiek obchodziło . Ciebie obchodzi. Widocznie nie aż tak bardzo skupiona jesteś na tym co masz jak na nich.

Gość gość
Kubuś pociesza sam siebie, że jest szczęśliwy z prostacka chłopobaba:p, pocieszaj się, Anka ma męża, Marta będzie miała, Ela powiedziala ze wolalaby umrzeć niż z tobą być, to co masz zrobić bojąc się samotności? Nie możesz złapać ryby, to żresz robaka, na którego miałeś ja złapać.

Gość gość
widocznie lepsza niż ty.... mimo, że zgaduje jestes odpicowana na maksa ;)

Gość gość
Moi były zostawił mnie dla takiej gwiazdy disco polo. Owszem atrakcyjna, zgrabniutka i kształtna.. lubi różowe sukienki, cekiny i wiejskie przytupanki. Poznali sie na dicho i chyba sa szczęśliwi razem.

Gość gość
Mnie dręczy jedna, która za moim byłym lata i nawet ją kiedyś wyruchał w pokoju hotelowym, ale już nie chce się z nią zadawać bo to głupie i z wiochy i ona jest przekonana, że mam w tym udział, mimo że kontakt jest tylko sporadycznie przez wspólnych znajomych i nigdy jej publicznie nie skrytykowałam :D

Gość gość
13:31 Jaka dumna hahah. Ja bym się raczej wstydziła że mój facet ruchal jakieś wsiury po pokojach w tanich hotelach. Bo sądząc po tobie na Hiltona go nie stać :D

Gość gość
15:55 A ciebie i twojego stać? :D sadze po prostakim tonie wypowiedzi, ze nie wsiuro :D:D I to nie mój facet a były, on się nie wstydzi, wiec ja mam się wstydzić za niego? Hahaha Może Dominisiu się zajmij szydełkowaniem lub chooj wie czym zamiast latać za mną po internetach hahaha

Gość gość
Dominusiu? Ty też masz schizofrenię jak naczelna wariatka tego forum?

Gość gość
A twoja wie, że nazywasz ja paszczurem w necie? "Ciapulku, gdzie jesteś, to ja twój robaczek" jak wolała do ciebie w necie:p czyli robaczkiem w oczy nazywasz a w necie paszczurem? To paszczury tez z robaków wyrastają? :p

Gość gość
18:41 pewnie nie wie :P