Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SYN FUBU CWEL PODAJACY SIEZA KOBIETY

Polecane posty

Gość gość
KTO MA FILMY Z MISIEM ?

Gość gość
Fubu ale ty jesteś gorszy

Same znane osobistości siedzą w izolatkach, głównie za popełnione czyny ale jeśli psychiatra badając cię przed wsadzeniem do celi stwierdzi że zagrażasz porządkowi i bezpieczeństwu więziennemu i jesteś gotowy zrobić co powyżej przedstawiłem - z miejsca masz kategorie N i wyrok odbywasz w samotności.

Miałem kiedyś takie przemyślenia, że gdybym miał pójść siedzieć (tfu, oby nigdy) to tylko do izolatki, osobnej celi.

Izolatka jest z miejsca przyznawana za pewne paragrafy m.i.n porwania, udział w zorganizowanej grupie przestępczej, w szczególności posiadanie materiałów wybuchowych lub zamachy, zabójstwa z premedytacją. Oczywiście wyrażając skruchę i współpracując z sądem taki ktoś ma szanse na choćby dwu-trzy osobową celę. Zdecydowana ilość przestępców z krwi i kości oczywiście tego nie robi i do ostatniego dnia wyroku twierdzi że jest niewinna, a wszystko co im zarzucają to spisek policji i sądów. Druga grupa to ludzie "dziwni" tacy którzy trafiają za drobne rzeczy np kradzieże, alimenty ale ich zachowania i podejście do drugiego człowieka daje obawy co do ich zamiarów. Także każdy może wybrać sobie izolatkę jeśli chce, ale większość jest tak prymitywna i ma instynkty stadne że tego nie robi.

Gość gość
Zapent, napisz coś o sobie, miałeś już kiedyś chłopaka?

Gość gość
cwele nigdy nie sa w osobnych celach, bo sami pragna tego, aby każdy miał swobodny dostęp do ich poluzowanej doopy pedzie są zazwyczaj rozwiązłe

Gość Vikernesa on the moon
Fubu nigdy się za kobietę nie podawał. Córa zeusa była pedałem.

Gość gość
Persefona to byl fubu ,ktory zostal zdemaskowanyi wiele jego innych osobowosci.

Gość gość
chcę się spotkać z Zapentem i Synem Fubi w realu

Gość Adam Andruszkiewicz
Fubu ma luźny oddbyt

"cwele nigdy nie sa w osobnych celach, bo sami pragna tego, aby każdy miał swobodny dostęp do ich poluzowanej doopy" x Dokładnie tak jak mówisz. Oczywiście prawdą jest że w więzieniach siedzą prymitywy dla których mentalność pokroju chłopaków z boys bendów jest pedalska i niedopuszczalna, ale siedzą też unikaty, ludzie z szerszym spojrzeniem i jakby to powiedzieć - duchowością którą nabyli przez wiele lat obcowania z samym sobą na własne życzenie. To nie jest tylko domena więźniów w murach, to także alegoria do zwykłego człowieka na wolności. Tak naprawdę oni są jeszcze silniejsi od nas, ode mnie - bo my ciągniemy do współtowarzyszy choćby na forach itp, a oni już od tego odwykli. Także izolatka to nie jest rzecz też łatwa.

Jak się patrzę na tych zawodowych gangsterów na zdjęciach podczas ich spraw po odbytych (odbytych!) już kilku lub nawet kilkunastu latach w izolatce, i mimo to dopisuje im pogoda ducha i uśmiech to wzbiera we mnie wielki podziw do tych osobowości.

Gość gość
Znam Syn Fubu w realu, on nie kupuje drogich perfum, tylko je wącha w Sephorze...

Gość gość
"Także izolatka to nie jest rzecz też łatwa." x nie dla kompletnego introwertyka ;) typ socjofobika też byłby ucieszony. choć fakt, większość ludzi by wyła w takiej całkowitej samotni.