Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kłótnia między kuzynostwem. Problemy z prawem i darmozjadami w rodzinie

Polecane posty

Gość gość

Czterdziestoletnia kobieta oraz jej dwudziestoletni synalek wprowadzili się do naszego domu i czują się jak u siebie. Siostra mojego męża przed laty wyrzucona przez rodziców z domu, z brzuchem, teraz nagle zapałali do niej miłością. Kobieta jeździ na wózku ma najniższą rentę, tatuś jej bękarta odsiada wyrok a jej syneczek czuje się jak u siebie. Moja córka nie mogła wytrzymywać już z tym chłopakiem. Pomówiła go przed rodziną o próbę gwałtu, z tym, że prawda wyszła na jaw bo rozmawiała ona o tym, ze swoim bratem, moim synem oboje się śmiali, że ten chłopak pójdzie siedzieć niestety teściowie usłyszeli to wszystko. Sytuacja wygląda tak, że ten łachmyta ma do dyspozycji trzypokojowe mieszkanie - które jest w domu pod przykrywką opieki nad chorą matką a moje dzieci dostały jeden pokój na współkę a są już dorosłe. Odkryłam również, że teściowie płacą za studia tego chłopaka o co zrobiłam im awanturę, że co oni sobie myślą, dlaczego tego ze mną i moim mężem nie uzgodnili. Ja też swoje dzieci wysłałam na studia, moją córkę też należy ubierać, stroić, by mogła wyjść bogato za mąż a nie za jakiegoś dziada. Nie wiem tylko jak sobie poradzić z teściami, oni są wściekli na moje dzieci, mojemu mężowi robią wyrzuty jak on dzieci wychował a ten jeszcze przeprosił tego chłopaka za ich zachowanie. Wiem, że ja muszę walczyć, przeszukałam sypialnie teściów

Gość gość
Weź te fioletowe. Bardziej pasują.

Gość gość
Nie wiem czemu,ale jakoś nie potrafie ci współczuć. Piszesz,że wprowadzili się do twojego domu,ale to jest również dom twoich teściów. W tym jak się wyrażasz o własnej rodzinie jest tyle pogardy... Twojego dążenia do bogatego męża dla córki nie skomentuje.

Gość gość
Teaciowie maja dwoje dzieci wiec to jest dom obojga tych dzieci.

Gość gość
Szkoda,że córeczka nie zgłosiła tego na policje,bo na fałszywe oskarżenia jest paragraf,ale to nic straconego. Dziadkowie zawsze mogą potwierdzić jeżeli ich wnuk postanowi ją pozwać za zniesławienie.

Gość gość
Wg Autorki to jest tylko jej dom i naturalnie równiez jej dzieci.

Gość gość
No w sumie teściowie coś powinni z tymi darmozjadami, czyli z autorką i jej przychówkiem, zrobić :) Sugerowałabym wywalenie na kopach :)

Gość gość
Coś czuje,że Autorka nie chce żeby córka powieliła jej błędy. Miłość miłością,ale całe życie na garnuszku u teściów i jeszcze nie ma za co córki ubrać a przecież ona biedna musi złapać bogatego jelenia.

Gość gość
Są wyrzuty ze strony teściów i to tylko w kierunku twojego męża? Mam wrażenie,że miałaś większy wpływ w ,,wychowanie" swoich dzieci.

Gość gość
*na wychowanie.

Gość gość
Weź się nie osmieszaj. Prowo denne jak 100 chooyów. "odsiada, "na współkę", pomówienia o gwałt i podsłuchiwanie przez dziadków niczym w 'dlaczego ja', opowiadanie strojeniu córki żeby ją bogato wydać. No weź debilko się wysil, bo aż oczy bolą. Chociaż już reszta debilelk się podnieciła i odpisuje. Nie wiem kto glupszy.

Gość gość
Ja zażądałam od teściów, by podzielili w końcu dom. Najlepiej już byłoby, gdyby ten dom podzieli nie na dzieci a na wnuki (oczywiści w grę w chodzą tylko moje dzieci) ale oni koło tego gościa latają jak koło pępka świata. On nawet sam by się wyprowadził ale oni mu na to nie pozwalają.