Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skoro mam TEGO TYPU skurcze to ile zostało do porodu?? CZY TO JUŻ?????????????

Polecane posty

Gość gość

Czy któraś może tak miała? To 37tc i 3dni. Od wczoraj łapią mnie dość bolesne skurcze np 3, 4 pod rząd co 5minut i spokój na kilka h. Potem to samo kilka skurczy co 5minut i wystarczy, że wstanę, pochodzę lub wezmę prysznic j cisza na kilka h albo na pół dnia. Czop nie odchodzi i poza tym ok. To oznacza poród np w tym tygodniu czy z takimi skurczami pod koniec można trwać i nawet jeszcze 3tygodnie?!

Gość gość
Może trwać, ale u mnie tak było w ciągu ostatniego tygodnia, może 5 dni przed porodem. Nie raz i nie dwa siedziałam z zegarkiem w ręce i liczyłam na to że się rozkręci...

Gość gość
Masz skurcze przepowiadające - jeżeli skurcze mijają po kąpieli to właśnie są to te przepowiadające ;). Wyluzuj. Jeżeli po kąpieli dalej będziesz mieć skurcze wtedy jedź do szpitala. Pozdrawiam

Gość gość
Dziewczyny, a co teraz z sexem? Mąż nalega, a ja się boję...... ze dziecko jest tam nisko, że główka. Mam jakieś shizy :o

Gość gość
Ja uprawiałam seks właściwie tylko na początku ciąży, potem dłuuugi szlaban, i dopiero 37-40 tc mogłam znowu. Korzystaliśmy ile się dało. Ale jeśli czujesz się z tym mało komfortowo to pewnie seks będzie średnio przyjemny, nic na siłę.

Gość gość
Co to znaczy "mąż nalega"??? A co on? Zwierzę jakieś? Skoro nie czujesz się z tym komfortowo, to niech idzie się strzepie i nabierze wprawy, bo połóg przez wami

Gość gość
Myślę, że to już.......

Gość gość
Maz nalega....... :(

Gość gość
To za wcześnie na porod!! Będzie wczesniak :(

Gość gość
To już nie wcześniak, nie siej paniki, tylko się doucz . Takie dziecko jest już gotowe do przyjścia na świat.