Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Warszawa30

kupiłem plug do cewki moczowej (zdjecie)

Polecane posty

Gość Warszawa30

Witam wiem że temat nie spodoba się wszystkim ale mam to gdzieś .Jestem facetem w seksie próbowałem bardzo wiele wszystko co robiłem wsypialni i poza nią robiłem po to by dać przyjemność partnerce ( nie ważne ile ich było) i sobie maximum zadowolenia na zasadzie skarbie róbmy wszystko by nam było dobrze reszta w tym momencie się nie liczy ( wszyscy z nieśmiałymi głowami realizujcie się bo warto )miałem i przygody z panami ,pytanie czy jestem gejem nie zabawiałeś się z gejami tak ,to pewnie jesteś tylko kłamiesz .Bycie gejem to jest stan umysłu ja mogę powiedzieć tyle ciągnołem i mi ciągnęli podobało mi się nie powiem może jestem bi ale wiem napewno po kilku letniej tułaczce po wyrach naj ważniejszy jestem ja wszyscy tak uważamy i nasze zachcianki ,nałogi i zbocznia to pielęgnujemy najlepiej ale z tym wszystkim się ukrywamy taka jest prawda a ja kupiłem sobie plug do cewki moczowej z ciekawości to jest temat dla tych którzy lubią BDSM wkładasz sobie go w cewkę moczową i walisz konika powiem że jest nawet fajnie, zamieszczam link do foto mojego z pozdrawiamhttps://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/wzE5Zhg6ILg8euiGGwo~~WowoN_EGP