Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na wycieczce byłam z kolega w jednym lozku

Polecane posty

Gość gość

Jest rano a ja się okropnie boję wstać... jestem na wycieczce szkolnej i leżałam z moim przyjacielem w lozku i weszły nauczycielki i mamy teraz jazde o to... co zrobic aby sie nie bać pomocy!!

Gość gość
weź pigułkę dzień po i po strachu

Gość gość
Nie my tylko leżeliśmy i mamy 14 lat wiec ja z nim nie ten teges

Gość gość
teraz tak mówisz, a w nocy ciągnęłaś aż się kurzyło i nie kłam, bo widziałem przez dziurkę od klucza

Gość gość
Hahaha ale śmieszne. Była 23 leżałam z nim w jednym lozku a obok kolezanka z jej chłopakiem i weszły nauczycielki bęc i tyle ! Tylko teraz boje sie im spojrzeć w oczy i chyba będę ich unikać bo patrzą sie na mnie jak na zdzire

Gość gość
a jak niby mają patrzeć? 14letnia gówniara z chłopakiem w łóżku :o nic dziwnego, że czasy coraz bardziej spsiałe, skoro szczeniaki nie mają żadnych zasad za moich czasów taka sytuacja byłaby nie do pomyślenia bo sama 14letnia dziewczyna nie byłaby zainteresowana jej zaistnieniem

Gość gość
Nie spałam z nim on tylko LEŻAŁ OBOK no widze że tu same stare daty które maja za zle światu że sie zmienia. Trzeba było urodzić sie w średniowieczu

Gość gość
Nic dziwnego. Jestes zwykłą łajdaczką. 14 latka ...Tfu! ! Spodziewaj się ze o wszystkim powiadomia Twoich rodziców . Jasne juz uwierzę i one też ze "tylko" leżała obok kolegi. Widocznie miały na ciebie oko bo czuły ze lepsza dziffka z ciebie i możesz wyciąć taki numer.

Gość gość
Nieźle cie rodzice wychowali....we łbie mi się nie mieści że mozna w tym wieku się chłopakowi do wyrka pakować . I wierz mi ze data urodzenia nie ma tu nic do rzeczy. W październiku skończę 17 lat. Mało tego ze powiadomia Twoich rodziców tak jak wyżej ktoś wpisał. W szkole juz będą wiedzieli która chętnie daje.

Gość gość
mała kureffka się oburza :D dziecko zrozum; jesteś dzieckiem i w tym wieku książek powinnaś pilnować a nie o chłopakach myśleć. Może ja stary jestem, ale nawet nie wiesz jak się cieszę, że dane mi było być młodym w czasach kiedy takie akcje byłyby nie do pomyślenia, a dziewoja która taką akcję by odstawiła byłaby wytykana w szkole jako puszczalska. bo dla osoby w tym wieku to byłby WSTYD znaleźć się w takiej sytuacji

Gość gość
Nie jestem żadną dziwką. Obrażacie mnie w internecie co jest karalne, tacy jesteście dojrzali? Jezeli mowie że on tylko leżał obok, a wy w ogóle nie wierzycie to ja w takim razie nie wiem jak sobie radzicie w zyciu. Oczekiwałam jakichś pocieszeń, wiem że zrobiłam cos głupiego i żałuję ale nie jestem żadną dziwką i już napewno nie wejdę na ten portal. Żałuję że poprosiłam tu o pomoc, zwykle plebejstwo które musi wyżywać się na innych za bledy.

Gość gość
Nie spałam z nikim i nie zamierzam do 18 lat. To chore, że ktos prosi o pomoc, a inni go szkalują. Zgłoszę was do administracji i z obrażania w internecie są konsekwencje. Pozdrawiam

Gość gość
primo; weszłaś na forum kafeterii, a to rodzi pewne implikacje. I dostałaś i tak łagodne odpowiedzi jak na to forum ;) secundo; zgadzam się z powyższymi opiniami - w tym wieku to człowiek z misiów wyrasta i uczyć się powinien a nie "chłopak". kurna, 14-latka ma "chłopaka"! takie rzeczy to są wśród patoli i nizin społecznych. Normalni rodzice nigdy by na coś takiego nie pozwolili