Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O czym to świadczy że teściowa mieszkająca na 30 m. podnieca się markami drogimi

Polecane posty

Gość gość

Np.wysmuewa kupno czegoś taniego, mówi że tylko markowe się liczy. Całe życie przeżyła w małej kuczy w 6 osób.

Gość gość
O czym świadczy takie obgadywanie najbliższej rodziny na forum?

Gość gość
A co ma do tego metraż mieszkania? Ja lubię wiele znanych i dobrych marek i mam mieszkanie 110m, a moja siostra jest fanką pepco i ma dom 255m no i o czym to świadczy? Wiesz, odpowiem ci, bo mi żal takiej idiotki jak ty - O NICZYM.

Gość gość
Same jesteście idiotki. Właśnie takie otaczanie soe drogimi markami to wyraz kompleksów

Gość gość
[12:37 Twoim kompleksem jest to że cię nie stać na markowe szmaty to zazdrościsz innym i jedziesz po nich na forach.

Gość gość
kolejne durne prowo gimbusiary?? bo nie wierze ze mozna byc takim debilem zeby zawracac sobie glowe tym czym tesciowa sie podnieca

Gość Mama 2 plus 2
Moja mama mieszka na 100 m a ma zupełnie odwrotnie. Kupię sobie coś droższego to za głowę się łapie, jak to można wydać tyle pieniędzy. Sama kupuje tanie rzeczy. O czym to świadczy? Nie wiem, nigdy się nie zastanawiałam :D

Gość gość
Mama 2 plus 2 dziś no widzisz , a powinnas to rozkminiac przez cale zycie i tematy o tym na kafe klepac :) oj swoim zachowaniem nie trzymasz poziomu kafeterianek

Gość gość
06:12 Właśnie ze mam ten sam poziom materialny, mogę sobie spokojnie na to samo pozwolić

Gość gość
My mamy spory dom, zarobki dobre, a ja na serio jestem fanką pepco i sieciówek. Mam markowe rzeczy, ale są to kupione w turcji albo na ali podróby znanych marek. Mam co mam, bo nie wydaję na markowe rzeczy i sporo zaoszczędzę. Za to koleżanka woli się otoczyć drogimi gadżetami i ubraniami, a siedzieć w 40m2 z rodziną i też dobrze, niech każdy robi to co lubi.

Gość gość
Myślę, że teściowa sama na 30 metrach, to rozpusta, a ty zwykły przygłup i wsiok.