Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wredna kierowniczka w pracy:(!!!

Polecane posty

Gość gość

Od kilku miesięcy pracuje i studiuje. Mam wspaniałego szefa, przez ktorego ciezko mi sie kiedys bedzie zwolnić z pracy i mam mieszane uczucia. Kierowniczka, która ze mną pracuje,to suka. Ma około 45 lat i pracuje w sklepie bez żadnych perspsktyw, jesf dumna jak paw że tu pracuje. Mam z nią problem, ponieważ wcześniej już pracowalam rok w innym sklepie i nikt się o nic nie czepiał. Pracowałyśmy razem bez konfliktow... Więc powiem tak. Moja kierowniczka ma problem o to,że jako studentka zarabiam więcej od niej. Puszy się ciągle i denerwuje,jest cyniczna. O cokolwiek mnie nie spyta, zawsze musi wrednie odpowiedzieć. - Było dziś dużo ludzi - kierowniczka. - Oj tak! Do sklepu wchodziło dużo ludzi - ja. - Phh...taki utarg? to wcale nie jest duzo ludzi! Pffff - kierowniczka. Poza tym,w sklepie mamy praktykantke, ktora na mnie donosi tej kierowniczce nak ejst ze mna na zmianie. Za to że użyłam telefonu w pracy, za to ze sprawdzilam internet(praktykantka sama siedzi pięć godzin na necie bez przerwy). Dodatkowo mam o 30,40 mniej godzin pracy niż kierowniczka. Ona ciągle zabiera godziny dla siebie. Nie wiem,co mam robić. Potrzebuje pracy i uwielbiam swojego szefa,ale ona pracuje tu już sześć lat, więc gdybym na nią naskarżyła,to kaplica. Na razie udaje miłą,przyjmuje każdą uwage z pokorą(choć jej uwagi na temat tego że krzywo odłożyłam jedną książkę na półkę są po prostu śmieszne). chcialabym zeby godziny pracy były podzielone sprawiedliwie, pół na pół. Na samą mysl ze niedlugo bede miala dzien pracy 8 godzin razem z nią od rana,aż mi się chce uciekać. Wiem ze bedzie sie czepiać wszystkiego. Co zrobilibyscie na moim miejscu? Nienawidze jej za to najbardziej,jaka jest cyniczna. Próbuje sie o coś spytać a ona zawsze wrednie odpowie. Chamsko i niemiło.

Gość gość
ile zarabiasz?

Gość gość
zarabiam najnizsza krajową na umowe zlecenie,ale godzinowo stawka dla studenta jest większa niz dla osob ktore nie studiują, pozdrawiam

Gość gość
powiem Co ze miałam kiedyś identyczna sytuacje.Jako studentka zatrudnilam się w księgarni i szef był super,ale kierowniczka dramat.Od pierwszego dnia po mnie jechała i to chamsko.Nawet przy klientach mnie upokarzala,doprowadzala do płaczu.Miała swoja przydupaske która traktowała jak księżniczkę,a mni jak zero.Nie wytrzymałym i powiedziałam szefowi jaka jest sytuacja i ze odchodze.Proponował mi przeniesienie i większą kasę ale odmowilam bo balam się ,ze tamta puści nici i będę miała znów piekło.Nie ma rady na taka sytuacje innej niż zmiana pracy.Rozmowa może pogorszyć sytuacje.

Gość gość
A może by tak... NOVA Centrum Edukacyjne? Wystartował już nowy nabór !!! Nowe ciekawe Kierunki  Szukasz ciekawego kierunku i potrzebujesz legitymacji? NOVA Centrum Edukacyjne da Ci to, czego potrzebujesz? Bezpłatne kierunki, własne pracownie specjalistyczne i nauczyciele z pasją? Tak, to u Nas Przyjdź z dowodem osobistym i zapisz się! Liczba miejsc ograniczona, dlatego zapraszamy, jak najszybciej! ul. Krakowska 17/9 Tarnów 143000350/796400893