Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W ciąży można się odchudzać. Przepis.

Polecane posty

Gość gość

Wystarczy zdrowo się odżywiać, odstawić lub mocno ograniczyć słodycze, pić codziennie wodę z cytryną :) Dla dziecka to zdrowe i matka się nie roztyje. Może nie jest to schodzenie w dół z kilogramami, ale się nie tyje. Tyle przybywa ile musi i nie w tłuszczu. Stosuję, polecam :)

Gość gość
We wszystkich moich ciazach mialam wilczy glod. Zajadalam sie salata, pomidorami, chrupalam marchewki, nie jadlam nic niezdrowego i cwiczylam a i tak tylam 30kg. 10 kg bylo w tym wody ale i tak jak na te diete ktora stosowalam, 20 kg to bylo stanowczo za duzo. Nie kazde sadelko jest wynikiem jedzenia slodyczy. Czasami hormony plataja nam figle i tyjemy choc robimy wszystko zeby tak nie bylo. Cale moje szczescie w tym, ze mam kochajaca rodzine i dobrego, wiernego meza i ze moje poczucie wlasnej wartosci nie lezy w moim wygladzie. Panie, ktore poczucie wlasnej wartosci buduja na swojej atrakcyjnosci fizycznej sa niedojrzale i jesli tej dojrzalosci nie zdobeda podczas swojej mlodosci, beda mialy wyjatkowo trudny czas gdy beda zblizac sie do 40. Czlowiek nie jest wiecznie mlody, wiecznie szczuply i wiecznie piekny. Jezeli macie wrazenie ze wasi mezowie beda was kochac za wasze piekno, albo z powodu waszej atrakcyjnosci beda wam wierni, mylicie sie bardzo. Jezeli wasi mezowie nie sa zakochani w waszym wnetrzu, to nie kochaja was wcale i chocbyscie byly miss swiata, oni i tak nie beda wam wierni.

Gość gość
W ciąży można się odchudzać i nawet gubić kg, mi lekarz powiedział na ostatniej wizycie, żebym przeszła na dietę, bo za dużo przytyłam i schudła do porodu. Mam jeszcze 10tygodni. Ale dietę w znaczeniu zdrowo się odżywiać, no i przeszłam, schudłam 1kg w tydzień, teraz utrzymuję. Co do Pani co jadła sałaty marchewki i pełno warzyw. Na pewno Pani jadła tego dużo, bo takie produkty nie zapychają, a dodatkowo węglowodany zatrzymują wodę. Jakby Pani zjadła coś pożywnego białkowo-tłuszczowego to zapchałoby na długo plus nie zatrzymałoby wody.

Gość gość
Każdy jest inny, ja do końca 3mc miałam potworną zgagę po wszystkim, piłam tylko wodę, jadłam tylko tyle żeby nie być głodnym i na końcu 3 mc byłam 8 na plusie.. a w drugiej zgagi nie miałam, jadłam normalnie i jeszcze schudłam 2 kg, więc nie ma reguły