Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościnna30

Facet nie chce się ze mną kochac

Polecane posty

Gość gościnna30

Nie spaliny że sobą od ponad miesiąca już nawet nie pamiętam.... Rozmowy nie pomagają już nawet nie mam ochoty podejmować tematu bo wychodzę na erotomanke.... Seks mamy raz w miesiącu jak dobrze pójdzie i to w przerwie a reklamę... Nie mam już sil

Gość gość
ja bym Cię bzykał co dzień , to pewne .

Gość gość
1. Skąd jestes autorko??

Gość gość
Rozsądne wyjście: kochanek.

Gość gościnna30
Chyba lepiej się rozstać niż zdradzać... Tylko po cholerne on chce ślub brać jak nie chce się ze na kochać nie podnieca go znudziła się ok wystarczy powiedzieć a nie ciągnąć tego dalej nie rozumiem jak pytam to zdziwiony że zaczynam temat on nie widzi problemu

Gość gość
Bez ślubu, dzieci i wspólnych zobowiązań i Ty się zastanawiasz?... Za młoda jesteś żeby już "kończyć" życie (trwać w obecnym).

Gość gość
Znajdź sobie kogoś na teraz

Gość gość
Ja mam kolegę który bzykal teraz uwcxesna żonę raz na miesiąc. Niektórzy nie potrzebują seksu.

Gość gość
Weź nie bierz z nim ślubu bo się jeszcze bardziej pograzysz. Seks jest ważny w związku. Jakim cudem zmajstrujecie dziecko mając seks raz w miesiącu. Może ma problemy z potencja? Postaw sprawę jasno. W zależność zależności od tego czego oczekujesz od związku.

Gość gość
Dług o jesteście razem? Będzie jeszcze gorzej. Po nic mu podejrzewam że masz 30 lat a to młody wiek i na pewno znajdziesz innego faceta. Z obecnym nie stworzyć udanego związku. Będziesz wiecznie sfrustrowana zastanawiając się co jest nie tak czy Cię zdradza itd. A jak wcześniej wygladala i Was częstotliwość seksu?

Gość gośćocinna30
Już z nim o tym rozmawiałam i teraz jest jeszcze gorzej czuje się z tym źle jakbym go zmuszał.... Nie chcę takiego seksu bo będę czuła se robi to bo zagrożeń że odejdę...

Gość gość
To ty jesteś z nim dla seksu czy z miłości jak robisz taki problem?

Gość Ruddaa
No ale jak było przed?czy brak inicjacji jest od niedawna? Im więcej będziesz gadać o seksie tym mniej się facetowi będzie chcieć.

Gość gość
Goscinna mam to samo z żona może podasz maila to popiszemy o tym na priv

Gość gościnna30
Na początku było dobrze potem częstotliwość naszego współżycia zanikają był już jeden taki okres gdzie praktycznie Seks nie istniał ale wróciło to do normy. Ja już ie chce podejmować tematu bo czuje się jak kosmita czekam aż on zacznie, 4.5 roku razem wieczorem piżama coś w tv przytuli się i do spania.... A mi się płakać chce... I tylko każdy mówi pogadaj nim ale ile można gadać to nie działa obiecuję poprawę że zmęczony że praca i dalej jest jak było....

Gość gość
To ty jesteś seksholiczką powinnaś się leczyć psychiatrycznie :)