Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co uwazacie o tym protecie w sejmie

Polecane posty

Gość gość
Ja stwierdzam fakty ,należy rozumieć słowo negocjacja a nie tupać i wykorzystywać te biedne dzieci ,spakować i do domu bo szczerze współczuję tym dzieciom.Zwrócę uwagę,że dyskusja nie upoważnia do ubliżania więcej kultury.

Gość gość
Dodam jeszcze .że doskonale znam problem niepełnosprawności ,przez lata pomagam siostrze bo na Igr miała 700 zł z dodatkiem na gr i nikogo nie obchodziło jak sobie poradzi ,cała rodzina ją wspierała .Obecnie do domu przychodzi rehabilitantka na NFZ ,została podniesiona renta ,to zasługa tego rządu.Opozycja teraz chce dać a gdzie byli wcześniej ,ośmieszają się .

Gość gość
Ja uwazam to za skandal, ze rzad to toleruje! Dawno powinni je wywalic. Sejm to miejsce publiczne, oplacane z naszych podatkow, nalezy do wszystkich Polakow, a te baby robią z niego obozowisko i wstyd na cały swiat. One chyba nie wiedza jak jest z niepełnosprawnymi w amerykce. Powinny sie cieszyc ze mieszkają ze swoimi bachorami w Polsce, bo tam nikt by nie lozyl na ich utrzymanie.

Gość gość
gość wczoraj Jak się ma takich bezmózgowców z "lepszego sortu" do dyskusji o trudno zachować kulturę.

Gość gość
rozdawanie 500+ jest ok,mamuski odchodzą z pracy bo się nie opłaca pracować a naród składa się na tę patologię

Gość gość
Nie wiem co myslec o tym protescie. Zal mi ludzi niepelnosprawnych i nie chcialabym sie z nimi zamienic. Ale z drugiej strony boli mnie, ze czlowiek uczciwie i ciężko pracuje i ma 1800 zl na reke jak w moim przypadku, też mnie nie stać na kino czy buty, że o wakacjach nie wspomnę, ale takim ludziom jak ja rząd nic nie daję.

Gość gość
Ciesz się choć tym że chodzisz o własnych siłach, że możesz wysc do pracy,że pchasz wózka inwalidzkiego z dzieckiem i że każdy dzień nawet jeśli jest nie taki jakbyś chciała za to szczęsliwy bo bez takich problemow.

Gość pppp

Iwona  miała  rację!!!!!!

Ludzie  jesteście  świniami!   Życzę  , żebyście  umarli  zdychali!