Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 49 lat i zaszłam w ciąże...a mam ju ż syna 28 i córkę 26 lat

Polecane posty

Gość gość

I córka planuje teraz zajść w ciąże...co ja zrobiłam :(

Gość gość
Usuń, bo skrzywdzisz dziecko

Gość gość
Gorzej jakby to bylo pierwsze dziecko

Gość gość
Oby było zdrowe.

Gość gość
Zdarza się autorko, może to nie najlepszy wiek na kolejne dziecko, domyślam się że jesteś załamana i przerażona, ale nie ty pierwsza i nie ostatnia ;-) będzie dobrze, dbaj o siebie i maleństwo, bo to najważniejsze, nie stresuj się :-) Lepsza wiadomość o ciąży niż o ciężkiej chorobie ;-) a jak córka też zajdzie to fajnie, będziecie mogły się wspierać i służyć sobie radą :-) Powodzenia :-)

Gość gość
chciałaś mieć jedno po drugim dziecko to teraz będziesz miała trzecie,

Gość gość
Ja mam 32 i kilkumiesiecznego syna, statsza corka ma 12 lat. Dla mnie to byl szok i dosc trochu nie umialam sie oswoic. No ale w wieku 49 to juz hardcore. Mimo to zycze zdrowka dla mamy i maluszka

Gość gość
Dziecko to cud i dar. Gratuluje. Zobaczysz jeszcze bedziesz sie cieszyc. Nie wstydz sie swojego blogoslawionwgo stanu. Ludzie zawsze gadaja a czesto niemadrze. Dbaj o siebie zaslugujesz teraz by Cie nosil ma na rekach. Usciski

Gość gość
zdrowa żonka

Gość gość
Ze ci sie w tym wieku jeszcze tylka dawac chcialo ?

Gość gość
Znowu ta prowokatorka od starych matek, niedługo założy temat że w wieku 60 lat zaszła w ciąże.

Gość gość
a ja znam taki przypadek i to moi znajomi są ,stare malzenstwo ma teraz 3 dzieci, corka tego malzenstwa była na koncowce ciąży jak matka rodzila, rocznikowo jest rok roznicy miedzy dziecmi. matka urodzila syna, a corka urodzila corke. i w tej chwili wygląda to tak , ze moja kolezanka ma 25 lat a jej wujek, brat jej mamy, syn jej babci ma 26 hehe, sa kumplami. :) ale skandal był , to tez była ciaza po 40stce.

Gość gość
dodam, ze ten wujek, syn jej babci ma teraz dwoje dzieci po 2 latka i dziadkowie maja po 80 lat i tacy dziadkowie to nie dziadkowie, jeżeli co a takim aspekcie zależy to twój wybor, moje dzieci dziadkow nie maja i sa szczęśliwe, jezei możesz to urodz to dziecko, tylko musisz pamietac, ze dzieci sa okrutne i przyjdzie moment , ze do grobu cie posla bo będą się wysmiewac z tak starej mamy, babci...

Gość gość
Kiedyś to była norma, jak miano 8 dzieci np. Moja mama też ma wujka w swoim wieku.

Gość gość
Usuń, bo skrzywdzisz dziecko ??? A zabijając nie skrzywdzi?

Taaa,kobieta 50 lat i na kafe siedzi.Temat zmyślony.

Gość gość
To raczej prowo. Ale ostatnio w poczekalni u gina byla ciezarna grubo po 40-stce. Wygladala batdzo staro i az dziwnie z tym ciazowym brzuchem. Moze byla styrana zyciem i troche zaniedbana.

Gość gość
Znam takie przypadki że kobiety rodziły po 50tce (3) i dzieci już teraz odchowane mają się dobrze! W dzisiejszych czasach ten świat jest porąbany,szkoda pisać! Co jedna to bardziej porąbana światowa niunia i wszystkowiedząca feministka,

Gość gość
Ile ty jestes na kafeZOMA ze niewiesz iz ludzie tu sa ponad 10 lat i maja 50 plus

Gość gość
Ja mam 48 lat i siedzę na kafe. Mam normalnie okres, więc być może w ciążę też bym mogła zajść (nie próbuje). Nie rozumiem, dlaczego to miałoby byc prowo.

Gość gość
Ja mam 55 i od niedawna jestem na kafe,dlaczego nie? mam trzy corki juz zamezne.Kafeterie znam od pol roku .

Gość gość
Autorko gratulacje tez mam w rodzinie ciążę w wieku 46 lat czwarte dziecko i wszystko dobrze się skończyło. Dbaj o siebie i maleństwo i nie przejmuj się tym co pomyślą i powiedzą inni.

Gość gość
Hm rzadkei acz nie niemożliwe. Kiedyś spotkalyśmy kobietę po 40 z małym dzieckiem obok był młody facet tak 25 pomagał przy dziecku itp .Były komentarze innych mamusiek że "baba sobie młodego złapała"itp :) .Po czasie wyszło że to syn :D faktycznie 25 letni . A ona miała 45 i jeszcze inne dzieci (ale kobieta w miarę zadbana żadna zaniedbana mamuśka) ,różnicy było właśnie ćwierć wieku miedzy najstarszym a najmłodszym .

Gość gość
Mam kuzynke ktora miala 47 l i zaszla w ciaze. Nie powiem w szoku byli , urodzila wspanialego synka teraz ma 5 lat .

Gość gość
Teściowa mojej kuzynki miała 52 lata jak urodziła. Kuzynka rodziła jej wnuka, a ona sobie syna w tym samym czasie. Dopóki baba ma okres i jajeczkuje, może zajść w ciaże. Wielkie mi sensacje. Tylko na kafeterii czterdziestka to już zgrzybiała starość, a życie wie swoje.

Gość gość
I tu sie popisala niejaka ZOMA

Gość gość
w(16.46) Znaczy że do szkoly dziecko pójdzie jak mamie prawie 60 stuknie :O Mature zda a mama 71...Znaczy do 70 co najmniej dziecko na utrzymaniu . Zabawne-wnuk, równolatek z dzieckeim.

Gość gość
Gwiazdy rocka sobie nic z tego nie robią i płodzą na potęge na starość

Gość gość
Gwiazda rocka -znaczy pewnie masz na myśli podstarzałych macho bzykajacych 18 latki . Oni mają full $$ na kontach i tantiemy dla dzieci gdy tato zlegnie ostatecznie, zmęczony trybem życia. Przeciętna 45 latka z Polski ,zaciążajaca z przypadku raczej tego nie ma, o nie...