Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego faceci wolą piwo kolegów i koleżanki od swojej dziewczyny?

Polecane posty

Gość gość

są tacy towarzyscy faceci, ciągle poznają nowych ludzi, nowe koleżanki, piwko obowiązkowo, i tak się zastanawiam czy mozna jednocześnie kochac swoja dziewczynę i wolec towarzystwo innych? co jest takiego fajnego w chodzeniu do baru i w koleżankach? pytam bez złośliwości, bo generalnie chcę zrozumieć i nie chodzi tu o mój przypadek, bo właśnie takich facetów unikam

Gość gość
Trzeba miec kobiete by miec staly dostep do dziury. A znajomi i przyjaciele sa w zyciu potrzebni bo czlowiek to stadne zwierze i samemu jest smutno. Trzeba miec z kim popic i sie posmiac :)

Gość gość
I ja oczywiście nie mówię, że trzeba siedzieć z dziewczyną cały czas, bo to niezdrowe, ale to ciągłe poszukiwanie towarzystwa jest dla mnie jakos niezrozumiałe Z dziewczyną też można się śmiać i z jakimiś dobrymi kolegami i nie zawsze trzeba przy tym pić alkohol...

Gość gość
Nie wolą, mów za siebie.

Gość gość
do buzi można dać i po tyłku poklepać

Gość gość
no własnie tacy co nie potrafią nic wymysleć oprócz bzykania nie kochają tej dziewczyny jak się kocha to sie robi razem wiele rzeczy i lubi się swoje towarzystwo

Gość gość
Nie wiem jak u facetow, ale ja jestem kobieta i towarzystwo tylko partnera wykonczyloby mnie emocjonalnie

Gość gość
Dodałam, że 24 godizny na dobę z chłopakiem/dziewczyną to za dużo, ale ja pytam o przypadek kiedy ciągle chce sie poznawać nowe kobiety w barach i dodawać je sobie na fb. Ja bym się poczuła dziwnie.

Gość gość
To jest szukanie nowej partnerki. Tez lubie ludzi poznawac, ale cos takiego to szukanie zastepstwa