Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brokeninside87

to już jutro likwidacja kafe ach

Polecane posty

Gość brokeninside87

a pamiętam ją maleńką. ... 10 lat...... tyle lat, i moje wcześniejsze nicki:( tylu ludzi:( tyle randek:( tyle moich stanów psyhicznych, upojeń alkoholowych, prowokacji, podszywów. zajebistych jednotematoeych pogaduszek:D takich tematów, że ja nawet niee. nie jestem w stanie się z tym pogodzić. może dziś powspominamy najlepsze momenty z nią? albo odkurwimy coś szalonego, żeby na popamiętali?:D

Gość gość
A,ja co dolaczylam,i ma byc koniec?Fakt,ze spamowanie jest tu nagminne,i jest przez to nudno,bo malo ludzi zaglada.Zalu nie bedzie,jak dla mnie.

Gość gość
Kolejny idiota z ta okropna reklama.

Gość gość
TajemniczyDragon dziś Mam gdzieś to forum. XDD dlatego tu od paru lat codziennie jesteś

XDD dlatego tu od paru lat codziennie jesteś x no mówię. wszyscy udają. że mają wyjebane, ja nie będę hipokrytką. to jest żałosne, brak niebieskich na takim temacie:D

Gość asiutka   1999
jutro likwidacja?

Gość Argen
pierdu pierdu, forum będzie.

Gość gość
pytam juz ze 2 tygodnie czasu CZY JEST GDZIEŚ WIARYGODNA INFORMACJA o tym ze zamykaja forum !!! Jak nie ma takiej informacji nigdzie, to na jaki chuuj, jacys debile ciagle wypisują, ze forum zostanie zamkniete?????

Gość gość
Gadają głupoty, żeby zwrócić na siebie uwagę małolaty. Forum nie zniknie, bo by o tym już pisano wszędzie. A niby czemu miałoby zniknąć? RODO nie ma na celu zamykania forów czy innych firm. W RODO chodzi tylko o lepszą ochronę danych osobowych niż była obecnie.

Gość gość
gośćdziś akurat pracuje przy danych osobowych i ostatnio miałem obowiązkowe szkolenie z RODO i to nie ma nic wspólnego z funkcjonowaniem jakichkolwiek for w internecie. RODO polega m.in. na tym że np. bank czy operator tel. nie przekaże danych swoich klientów do jakiejś firmy telemarketingowej sprzedającej garnki bez uprzedniego poinformowania tychże klientów.kurfa, jakiś pajac walnął z tym RODO i zamknięciem kafe, a pelikany łyknęły i powtarzają. x TYLE W TEMACIE 🖐️

Gość gość
Czemu mnie to nie martwi