Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ok, Kate versus Meghan, która ładniejsza

Polecane posty

Gość gość

Kate ma ładniejsze zęby i fryzure, ale Meghan ładniejszy kolor włosów i rysy twarzy Kate ma lepszą figurę i nogi, miała tez ładniejszą sukienkę ślubną, chociaż welon ladniejszy miala Meghan Kwiaty też miała ładniejsze Kate, tort też kate, ale wesele było sympatyczniejsze u Meghan, jej mąż tez jest sympatyczniejszy jestem ciekawa jak się Meghan będzie ubierała, czekam te drugie, wieczorne suknie ślubne obu Pan były ładne, nie wiem czyja ładniejsza...Meghan w swojej wyglądała seksowniej, Kate piekniej Pierwsza poslubna kreacja wyjściowa meghan nie była ładna, ona w ogóle ma za grube lydki

Gość gość
Meghan - ładniejsze rysy twarzy - piekne włosy - mniejsze zęby i nie takie łopaty jak u Kate - pewność siebie - charyzma i humor (to stwierdzam na podstawie różnych wywiadów) - bardziej kobieca - ma lepszy styl (teraz pewnie ją przerobią na ciotkę klotkę) - zgadzam się z osobami, które mówią, że kiedy wchodzi do pomieszczenia to bije od niej taka specyficzna aura, każdy chce przy niej stanąć i porozmawiać - promuje dobre wartości takie jak ekologia, fitness itp. - https://i.ytimg.com/vi/1KkiggluUio/maxresdefault.jpg Kate jest fajna, miła, dobrze spełnia się w roli księżnej, wspaniale wypada na oficjalnych eventach ale jest taka bardziej męska, typowa Brytyjka nie ma w niej takiej dziewczęcej lekkości

Gość gość
Meghan ładniejsza, ale Kate wartościowsza, bo się nie rozbierała do naga publicznie.

Gość gość
Meghan. Kate w porównaniu do niej jest taka mdła.

Gość gość
Kate się nie rozbierała publicznie!? Kate ma lekkość, ale niestety po porodach coraz rzadziej widać. Obcięła włosy, nosi same płaszcze, coraz rzadziej ma ładne sukienki. Ciotka klotka- otóz to, protokół nakazuje im tak wyglądać, ale akurat Możliwe, że Meghan będzie miała więcej wolności, bo nie będzie królową.

Gość gość
Jestem za Kate

Gość gość
up

Gość gość
Nie widzę w Kate nic zachwycającego. Nóg nie ma pozwalających na pewno. Zawsze ten ciężko makijaż i ohydne kreski. Meghan wygląda o wiele młodziej, jest ładniejsza. Taka świeża. Was już popierdolilo z tym porównywaniem. Żeby kształt zębów ocenić :(

Gość prawi 124
obie są nudne . Więc nie ma znaczenia która ładniejsza

Gość gość
21:22 Ta. Bo laski które notorycznie wrzucasz to szczyt szczytów haha. Wiesniaku.

Gość gość
Klasy? Co reprezentuje pseudomodelka latająca w stroju kąpielowym przed lustrem? Dla mnie nic bo kupczenie ciałem choćby najlepszym świadczy o tym że nie ma nic lepszego do zaprezentowania. Zresztą ty się jarasz byle karyna tutaj.

Gość gość
W jakim celu ty to wrzucasz? Widać że prawi..

Gość prawi 124
.. Co reprezentują meghan i kate ? Zwykłe kukły przed debilnym motłochem które nie mają nic ciekawszego do roboty niz zajmowanie się życiem jakiś pacynek..

Gość gość
Jakichś jeśli już. A co prezentują laski którymi się jarasz? Haj maj nejm is Oksana i mam dupe oraz cycki. Łał.

Gość prawi 124
dla mnie Kate i Meghan to takie same kukły co Grycanki , Majdany , Sablewskie i inne kreatury stworzone dla szarego motlochu

Gość prawi 124
ani to urodziwe, ani utalentowane

Gość gość
Czyli dla ciebie? Szary męski motloch jest omamiany gola dupa która w dzisiejszych czasach nawet trumny reklamuje..

Gość gość
Kate ma klase i styl, Meghan wyglada jak typowa amerykanska celebrytka z tanich szmatlawcow.

Gość gość
klase to ma tylko na pokaz ..

Gość gość
William jej duupe smarował kremem do opalania

Gość hjhjj
grunt , że dobrze obrabia kabanosa