Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aitorkkaaa tematu

Dodatkowa robota sprzatanie wstyd czy nie wstyd

Polecane posty

Gość gość
wstyd nie ale uważam że zapłata marna.

Gość gość
Wlej octu do wody i to dużo nie będzie pył wychodził bo tak to maziaje będą

Gość gość
za mało 200z;/? za 2-3 h pracy?

Gość gość
Autorko nie myśl o tym w taki sposób. Chcesz dorobić a to się chwali :-) powodzenia

Gość gość
Wstyd miec takie mysli, zadna praca nie hanbi z wyjatkiem k...wy, striptizerki czy biznesmena zlodzieja, no i lepiej sprzatac niz byc akwizytorem, kanarem czy telefonicznym wciskaczem-ich ludzie nienawidza

Gość gość
autorko robotna cipcia jesteś mmm

Gość gość
Nie wstyd. Ale natyrasz sie. Sprzatanie po remoncie wcale latwe i przyjemne nie jest bo ten pyl sie osadza na nowo. Nie zdziw sie jak z 2 razy jeszcze bedziesz poprawiac.

Gość gość
3h? Nie rozsmieszaj mnie na bank bedziesz robic z 5 lub 6 Sama ostatnio mylam 2okna drzwi wogole, umylam klatke i zajelo mi 2h A ty masz 3razy wiecej. Zebys sie nie przeliczyla. Ale nawet jak bedziesz robic 5h to i tak sie oplaca

Gość gość
Nie wstyd, 2 stówki przydadzą się, powodzenia.

Gość gość
Zależy co jest Twoim głównym zajęciem- gdy jesteś np. główną księgową i będziesz klatkę myć z zachłanności na kasę, to jednak wstyd. Znam taką osobę zresztą. A praca dużo poniżej wykształcenia i kwalifikacji, to nie jest raczej powód do dumy. Ja, będąc po studiach i mając doświadczenie zawodowe nie czułabym się dobrze, gdybym musiała sprzątać I nie za bardzo wierzę, że można być zadowolonym w takiej sytuacji.

Gość gość
Ja jestem po socjologii i w życiu bym do takiej pracy nie poszła ;/ Niech mąz zmieni prace na lepiej płatna lub zacznie wydajniej pracować. WSTYD

Gość gość
faktycznie dlugo mi to zajelo. zaczelam przed 7 a skonczylam ok 12. szef ekipy zadowolony. Mylam i mylam ale jakos sie udalo ogarnac.

Gość gość
gość dziś Ja jestem po socjologii i w życiu bym do takiej pracy nie poszła ;/ Niech mąz zmieni prace na lepiej płatna lub zacznie wydajniej pracować. WSTYD xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx mąż? :D chyba nie mam takich wrogów żeby im żony twojego pokroju życzyć

Gość gość
A nie mowilam ze 5 godzin bite jak nic?

Gość gość
Jestem pokojowka i lubie swoja prace. Zaden wstyd. :)

Gość gość
Pewnie że nie wstyd, sama kiedyś się zgłosiłam jak znajomy wykańczał komuś mieszkanie i właścicielka pytała dodatkowo o możliwość sprzątania. Chociaż fakt, mycie tego pyłu z gładzi to masakra :D Końca nie widać. Poświęciłaś jedno przedpołudnie, a 200 zł to już pieniądze np. na fajną wycieczkę z dzieckiem, albo ciuchy na lato.

Gość gość
szkoda ze tak rzadko sa takie ogloszenia u mnie w miescie. tak 5 razy w miesiacu i kasa dodatkowa jest.

Gość gość
i pan sie do mnie odezwal.mam dla mnie az 5 budynkow do posprzatnia.koncza remonty i trzeba balagan ogranac. oczywiscie zgodzilam sie i i ide na jutro na 9 rano.