Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ratunku! Ukrainiec mnie podrywa

Polecane posty

Gość gość

na Badoo. Mało co rozumie po polsku, jak się pytam dlaczego nalega na tak szybkie spotkanie - to tylko odpowiada, że mu się spodobałam. Nie wszystkie moje pytania rozumie, próbowałam sie z nim porozumieć po angielsku, ale tym bardziej nie rozumie...Dzieli nas ok 100 km. Czego on może chcieć skoro nie potrafimy się dogadać? Na badoo mam tylko 1 zdjęcie. Miał ktoś taką sytuację?

Gość gość
uważaj na niego, może szuka pierwszej lepszej polki żeby tutaj zostać na stałe? Tam jest gorsze życie niż u nas- poczytaj w necie i nie wierz mu jak gada że jest cud, miód i orzeszki ( każdy tak ściemnia, kobiety z stamtąd też)

Gość gość
Pewnie z UPA.

Gość gość
Przystojny chociaż ?

Gość gość
zemsta za czarnobyl

Gość gość
Kazdy nawet ukraincy wiedza ze polka to latryna europy

Czego on może chcieć skoro nie potrafimy się dogadać? x hahahahha, no pomyślmy, czego ? :classic_cool:

Gość gość
Właśnie o dziwo przystojniejszy niż Polacy...ku mojemu zdziwieniu...I właśnie nie wiem czego on chce czy przygody na 1 noc czy pozwolenie na pobyt mu się kończy i chce szybkiego ślubu, bo polsku ani angielsku nic nie rozumie, chyba, że udaje...ale ani razu poprawnego zdania po polsku nie sklecił.

@Skromna Ja "Czego on może chcieć skoro nie potrafimy się dogadać? x hahahahha, no pomyślmy, czego ? :classic_cool: " xx Jak rzadko kiedy, ale chyba się zgadzamy tem razem :p

Gość gość
Wy się śmiejecie, ale mnie już nie śmieszy, że gdzie z domu nie wyjdziesz spotykasz ukra. W Lublinie banderowcy chodzą całymi grupami,

Gość gość
gość dziś Dokładnie, niby imigrantów nam nie wpuścili, ale za to wznieśli wizy Ukraińcą. Zobaczycie za nie długo będą chcieli nam zrobić drugi Wołyń.

Gość gość
*znieśli

Gość gość
*Ukraińcom. Sorry nie wiem czemu słownik mi zmienia.

Gość gość
W moim niewielkim powiatowym mieście nie dość że jest ośrodek dla uchodźców i pełno czeczeńców to jeszcze do pracy chcą przyjmować tylko Ukraińców i studentów. A debile komentujący artykuły GW śmieją się, że na wschodzie jest zacofanie i żaden cudzoziemiec by nie przeżył, bo by go narodowcy atakowali, a u nas jest muli-kulti jak cholera!

Gość gość
gość dziś Dokładnie tak.

Gość gość
Popuscilam mu szpary...

Gość gość
Dziurki też :)

Gość gość
Won zboku z mojego tematu...

Gość gość
Z jakiego rejonu z Ukrainy pochodzi?

Gość gość
Dzisiaj wzielam do buzi. Smaczny ten banderowiec!

Gość gość
Moim zdaniem od Ukraińców (szczególnie facetów) trzymać się jak najdalej, a na pewno nie wchodzić w głębsze relacje. Niby tak blisko a to jet zupełnie inna kultura - tam jeszcze 20 lat temu było ZSRR i tak naprawdę jeszcze kilka lat temu dalej była komuna i socjalizm. Mój ojciec zawsze powtarza i powtarzał to jego ojciec czyli mój dziadek (wręcz tradycja na PODKARPACIU ;) , że Ukrainiec z Polką się nie dogada a na pewno nie mocno wierzący w te ich prawosławie z wierzącą w rzymsko katolicki kościół. Tak się mówi ludzie jak się kochają to się dostosują i będą tolerancyjni. Nie, nie będą -Oni nie szanują, nie tolerują i nie rozumieją zupełnie naszych tradycji, naszej wiary. (mimo że ich święta i zasady są dość podobne) Oni jeżeli są nasze święta to ich nie uznają, to są dla nich zwykłe dni - oni obchodzą wyłącznie swoje święta 2 tygodnie później. Pasuje Wam t(?) ok jak tak, to spoko - jak nie to będzie zawsze rok w rok konflikt. A większość młodych Ukrainców to albo ateiści albo mocno wierzący w prawosławie. Kobiety Ukrainki podobno są bardziej tolerancyjne i bardziej skłonne do szacunku do naszych tradycji i świąt potrafią się dostosować by wszyscy byli zadowoleni. Tak jak pisze mamy nowoczesny świat, 2018 ktoś powie to wszystko to starzy ludzie, i tak się zachowują a młodzi są zupełnie inni i tolerancyjni - bardzo się myli

Gość gość
tak - dokładnie

Gość gość
zgadzam się

Gość gość
Mordę ma taką chytrą banderowską, źle mu z oczu patrzy.

Gość gość
11 lipca krwawa niedziela Pamiętajmy

Jezeli polka tego nie wie, to nie jestes polka mentalnie. Pewnie skumaj sié z ukraiñcem i wpadnij w ukraiñskie bagno... doßwiadczona kobieta i nie tylko polka powinna ci wyjaßni©, ze nie warto pcha© sie w uklad z niewiadomym pochodzeniem... koniec koncow i tak wyladujesz z ukrainskimi klopotami: tzn ciagnacymi sié za nim dzieciami, laskami, wyrokami, kumplami z mafii, dlugami z hazardu, abo prania pieniedzy. Tworzenie szczescia z ukraiñcem powinno sié odbywa© na ukrainie, a mamy formalnie nie zakoñczone sprawy z ukraiñskim narodem, zatem formalnie pakujesz sié pod ukraiñski topór i znécanie sié rodem z UPA. trzeba mie© nieco honoru, ale skoro masz watpliwoßci to znaczy, æe twoi mierni rodzice nie nauczyli ciebie pokory. Prédzej czy pózniej dopadnie cie sprawiedliwoß© dziejowa. Na razie nie wiem, ktore klawisze wcisnalem, ze tak pisze. Sorink

Gość Autorka tegoż wątku
e605s - dlaczego nazywasz moich rodziców miernymi? Dali mi nawet bilet na Wołyń w prezencie, zresztą nie rozumiem co ma do tego pokora? Bo ja przed ukrem nie zamierzam się korzyć. Żadna ze mnie ukrainofilka, wręcz przeciwnie, rzadko kiedy spotykałam normalnych ukraińców. Natomiast co do samego osobnika, który do mnie pisał, ma polskie nazwisko, więc raczej głupio by było gdyby był banderowcem, choć nigdy nic nie wiadomo. I tak się z nim nie spotkam, ale jedno co mi się w nim spodobało, że się chociaż zapytał czy on mi się podoba. W Polsce to niespotykane, nasi faceci przyjmują, że są z***biści jako aksjomat, nawet gdy wygladają jak pól d**y zza krzaka i śmierdzi im z ust. :(

Ja uważam za aksjomat przekazanie dzieciom poprzez rodziców pewnych aksjomatów. Natomiast z racji, że wymiana zdań na forum zawsze nie zawiera wszystkich danych, określone tezy i wyrażenia przeważnie mają pierwiastek niedopowiedzenia. Natomiast tak napisałem, gdyż wyraz twojego posta był jednoznaczny - martwiłaś się ukraińcem - co ja uważam za nonsens - polka powinna się imać z polakiem. Dlatego, jeżeli, bo, ponieważ, rozważałaś ukraińca dla siebie, to zauważyłem brak tego aksjomatu pokorności u ciebie - co będzie winą rodziców. W czasach dzisiejszego zeitgeistu powyższa teza polka dla polaka nie podlega dyskusji.

Gość gość
Wołyń teraz leci na 1 oglądać

Gość gość
Olej bandyckiego chwasta