Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest tu żona co wybaczyła zdradę?

Polecane posty

Gość gość

Proszę o pomoc

Gość gość
Wszystkie wybaczają tylko trzeba w to włożyć troche starań.

Gość gość
Niedowartosciowane i zakompleksine wybaczaja .

Gość gość
Jak nie wie to co ma wybaczać?

Gość gość
22.07 Też tak uważam ale taka jest większość kobiet, to są fakty. I proszę w żaden sposób mnie nie obrażać.

Gość gość
Oby moja stara wybaczyla :D

Gość gość
Po chu,,,,?

Gość gość
Ja nie wybaczylam,nie zapomnialam mimo,ze to juz minelo 30 lat.Szczerze,to bym odeszla,ale corka szalala jak wyjechalam do rodzicow.Zaczal przyjezdzac niby do niej ,a bardzo sie staral.Rodzice,tescie tez byli w koncu za nim.Jakos tak wyszlo,ale w sumie nie zaluje.Nazwijcie to jak chcecie,ale powiedzial,ze moge sie zajac tylko dzieckiem i soba.Zrobilam tak jak chcial.Cora juz na swoim,a ja do tej pory basen,kosmetyczka.Mam hobby to tez zajmuje czas.Robie co chce,a on nigdy juz pewnie mnie nie zdradzil,albo zrobil wszystko,abym sie nie dowiedziala.Mnie jest dobrze.Materialnie super.Nie bede wiecej pisac,bo to nie temat o bogactwie.Spokojnej nocy.

Gość gość
TEŚCIOWIE nie teście !

Gość gość
gość wczoraj Wiesz co to spacja? Jeśli nie, to się diwiedz i zacznij używać.

Gość gość
Nieprawda że wszystkie wybaczaja. Co innego wybaczyć a co innego próbować. Wiele próbuje, ale to się potem i tak kończy rozpadem związku tak czy siak, bo zdrada zawsze zostaje gdzieś z tyłu głowy nie ważne jak się facet stara. Chyba że kobieta nie kocha, to wtedy jest łatwiej wybaczyć. Ja odeszłam od 2 wydawało się zajebistych facetow bo zdradzili, w tym w jednym przypadku nawet nie bylo seksu tylko emocjonalna zdrada. A obaj się myśleli o mnie poważnie oświadczyny były nawet. Teraz mam męża który jest jescze lepszy niż tamci a odchodząc od tamtych też chodzily mi po głowie myli żeby wybaczyć no mimo zdrady byłi super kandydatami na mężów. Więc to prawda że wybaczenie zdrady to kwestia niedowartosciowania kobiety, brak pewności siebie itp. Ja byłam bliska popełnienia tego błędu i gdyby nie moja kochana siostra i mama to bym pewnie teraz żałowała.

Chyba że kobieta nie kocha, to wtedy jest łatwiej wybaczyć. x to bardzo interesujace spojrzenie, rozwiniesz?

Gość gość
Jeśli nie kocha to jej nie zależy tak bardzo. I nie mówcie że takich związków nie ma, bo są, jest dużo kobiet które są z facetami dla wygody, kasy, żeby nie być samej, ale nie z miłości. Tak mi się wydaje. Wiec wtedy i zdrada mniej boli. Zresztą jest takie powiedzenie że związek bez kłótni to kiepski związek bo w prawdziwym kochającym związku ludziom na sobie bardzo zależy, więc mi małe pierdoly bolą bardzo, a zdrada to już w ogóle.

Gość gość
Zgadzam się jeśli nie kocha to wybaczy. Wtedy relacja to czysty układ a żyć razem można bo serce nie jest połamane. Może być co najwyżej lęk przed odejściem i utratą dóbr ale i to można dogadać, jeśli pozwoli się na ustępstwa.

Gość gość
Jak żona nic nie wie o zdradzie to co ma wybaczać?