Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wodnista wydzielina z krwią 36 tydzień

Polecane posty

Gość gość

Witam dzisiaj rano wyplynal wodnisty sluz z krwią. Po godzinie udałam się do toalety. Znowu to samo. Później lekko brązowy sluz w małej ilości. Czy to mogą być saczace się wody plodowe?

Gość gość
Mogą. Jasne że tak. Jedź do szpitala.

Gość gość
Dlaczego nie jedziesz na izbę przyjęć, albo chociaż do ginekologa jeśli może cie awaryjnie przyjąć? Mogą być wody płodowe, może być po prostu bardziej intensywna wydzielina z pochwy, może odchodzić czop, ale każde krwawienie w ciąży powinno się kontrolować.

Gość gość
Powaga zamiast skontaktowac sie z wlasnym lekarzem albo jechac do szpitala od razu lepiej pytac sie o rade na kafe... ile ty masz dziewczyno lat? 15? Osłabiaja mnie takie osoby....zal

Gość gość
Bo czekam właśnie na ślub w usc miałam mieć w poniedziałek i przez tę sytuację bierzemy dzisiaj na szybko

Gość gość
Autorko ja tak miałam i okazał się to czop sluzowy. Urodziłam ma drugi dzień... Daj znać. Trzymam kciuki.

Gość gość
Właśnie sama nie wiedziałam co robić i czy mnie zostawią w szpitalu dlatego ten ślub na szybko ale pewnie mnie zostawią bo miałam jeszcze infekcje w moczu

Gość gość
Ale długo facet się bronił przed tym ślubem :D ale dopięła swego. :D

Gość gość
To nie jest wcale śmieszne. Wszystko było gotowe na poniedziałek

Gość gość
Ty jesteś jakaś niedorozwinięta? Zamiast jechać do szpitala Ty siedzisz na kafeterii i czekasz aż ktoś ci wywróży z fusów?

Gość gość
Z dzieckiem wszystko w porządku. Wypuscili mnie do domu. Pani doktor mnie nastraszyla że skoro mam infekcje to bedzie porod. Slub na wariata. Plakac mi się chce. Nie wiem co robic. To nie tak miało być. Myslicie że pasuje zaprosic ich na sam obiad? Przyjecie i tak miało być skromne. Pociesza mnie jedynie że z dzieckiem wszystko dobrze. Mam lekkie skurcze nieregularne i znikome ilości brązowej wydzieliny, jak lepek od szpilki.