Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks z dziewczyną, tylko gdzie??

Polecane posty

Gość gość

Jestem dziś umówiony z dziewczyną. Wiem, że jest napalona i bardzo możliwe, że skończy się to seksem. :) Problem jednak w tym, że u mnie w domu są ciągle moi rodzice, u niej również ciągle ktoś jest w domu. Wybieramy się potem poza miasto na spacer do lasku. :D Czy to byłoby Waszym zdaniem w miarę odpowiednie miejsce na kochanie się? Kurcze, a co jeśli zechce abyśmy pojechali do mnie? Nie chcę niewygodnych pytań rodziców a przede wszsytkim ich obecności. Nie da rady ich podstępem poprosić, aby się ulotnili. Co mogę zrobić?

Gość gość
Możesz wynająć pokój na weekend w hotelu...

Gość gość
bierz niewiastę na ściółce i nie marudż

Gość gość
Też o tym myślałem, aby wynająć hotel na jedną noc. W domu to wiadomo, wszsytko będzie słychać, a poza tym obecność rodziców wpływałaby na mnie negatywnie na tyle, że konar by nie zapłonął, hehe. :D W grę wchodzi również mój samochód gdzieś na odludziu :D lub właśnie hotel na jedną noc. Albo leśna polana, na której są ławeczki. :D

Gość gość
Pierwszy raz ją widzisz? Jeśli tak to samochód albo hotel to totalnie poroniony pomysł. Chyba że znacie się jak lyse konie albo chodzi o sam seks.

Gość gość
Widzimy się właściwie drugi raz.

Gość gość
jak drugi raz to już anal będzie

Gość gość
Zapytaj ja wprost gdzie chciałaby się bzykać to ci powie skoro jest napalona. Po co te ceregiele zamiast dowiedzieć się konkretów u źródła?

Gość gość
się w ogóle upewnij czy ona tego chce ... ile masz lat ? żebyś nie wyszedł wiesz na nachalnego na 2 randce. Jak macie jechać do lasu na spacer to wykaż się trochę.... wez koc, jakies winko dla niej coś na przekąskę a nie od razu się bzykać..... może potem... najpierw nastrój :)