Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brokeninside87 pokaż nam swoją fotkę

Polecane posty

Gość gość
Jest w bluzce imitująca tygrysią sierść, to raczej nie przypadek :)

Gość gość
otyła tlustowlosa

Gość gość
Było kilka fot które rzekomo przedstawiają Broken, ale w żadną nie wierzę.

Gość gość
Ta bluzka daje do myślenia:D Najlepiej jakby sama broken się ujawniła, ucięłaby raz na zawsze spekulacje na swój temat.

Gość gość
gość dziś Broken i uciąć spekulacje na swój temat, sorry ale ona puści taki bełkot że nie wiadomo czy to faza po alko, czy rozkimy feministki ;)

Gość gość
22.55 Ja też nie. Wiem że jest boska a niech reszta sobie tylko patrzy na te zdjecia w necie :P

Gość gość
„Najlepiej jakby sama broken się ujawniła, ucięłaby raz na zawsze spekulacje na swój temat” x A niby po co miałaby to robić? Bo ty tak chcesz?

Gość gość
Broken, weź stoperan:p i się zaloguj:D

Gość gość
Ty dalej wydajesz kasę na tego podrzędnego fotografa? To gratuluję ;) gość wczoraj Przynajmniej niech przestaną w końcu gapić się w realu.. niech w końcu ludzie nie mają mnie w centrum swojego zainteresowania, masakra, normalnie star holiłudu :D Zazdrość, uwielbienie i krytyka od ludzi, których w ogromnej (ale na prawdę ogromnej- nawet nie zdajesz sobie sprawy jak bardzo) większości, nawet nie znam i nie mam pojęcia kto to, kim są ci ludzie, ale oni tak bardzo wiedzą kim jestem ja.. - i dotyka mnie to większą połowę mojego życia. Dosyć :D nie chcę już żadnego zainteresowania :D ani złego (sama zareagowałabym na siebie źle po tych zdjęciach, gdybym nie znała prawdy :P) ani dobrego :D Dziękuję.

Gość gość
nie chcecie tego ogladac

Gość gość
A ja myślę że to może być właśnie jej zdjęcie tylko po latach i po niskich notach zaczęła się zwyczajnie wstydzić. Stąd takie tematy by się dowartościować i zmylić innych.

Gość gość
brokeninside87 dziś po kafeterrii krąży fotka jakiejś lasi, to nie jasmiech.gif ja jeste the tiger x To fotka z youtoba, ktoś tam ma konto o dokładnie takim samym nicku jak Ty, cóż za przypadek :D

Gość gość
moze już wyglądać trochę lepiej bo to konto sprzed 4 lat ale to nie zmienia faktu że "podstawę" widać ;)

Gość gość
moze już wyglądać trochę lepiej bo to konto sprzed 4 lat ale to nie zmienia faktu że "podstawę" widać oczko.gif xxx Lepiej? Znaczy co? Odmłodniała? Raczej próchno się już sypie:D

Gość gość
A ja myślę że to może być właśnie jej zdjęcie tylko po latach i po niskich notach zaczęła się zwyczajnie wstydzić. Stąd takie tematy by się dowartościować i zmylić innych. X Dokładnie :D

Gość gość
14:57 wiesz, mogła przez ten czas chociażby nauczyć się malować i zmienić ten przaśny styl, to dużo zmienia

Gość gość
14:57 wiesz, mogła przez ten czas chociażby nauczyć się malować i zmienić ten przaśny styl, to dużo zmienia X Wątpię. Przaśne samotne dziewuchy zazwyczaj są przaśne do końca. Wiem z własnych obserwacji. No chyba, że taka dziewucha znajdzie faceta, wtedy może się nauczyć szpachlować, przestać ubierać jak choinka:D Ale Brok nie ma faceta. Jaki wniosek?:D

Gość gość
15:25 Jeśli rzeczywiście tak jest to może zainspirują ją Twoje słowa? ;) Nadzieja umiera ostatnia..

Gość gość
Wiesz, ja jej życzę żeby znalazła faceta. Jakiegoś cierpliwego i wyrozumiałego. Wyszłoby to na zdobre jej a przede wszystkim społeczeństwu, hehe.

Gość gość
Współczujące masz serce :D :D Niewiele czasu zostało, jeśli do 30-35 r.ż. mieszka się samemu później można mieć wiele problemów ze zmianą nawyków i przystosowaniem do nowej sytuacji ;)

Gość gośćtygrysek
nadzieja umiera ostatnia? to moje a nie żadnej Broken!

Gość gość
Tak, to mój atrybut:D Oj, ma Brok sporo nawyków, oj ma...:o ale bądźmy dobrej myśli. W przeciwnym razie będzie nieszczęście.

Gość gość
Można zawsze zmówić modlitwę w jej intencji ;) Zrobić kafeteryjną zrzutkę i mszę o uwolnienie od samotności zamówić :D

Gość gość
Raczej mszę o uwolnienie Kafeterii od niej :D oraz o przywrócenie Brok do realnego życia. 51465 postów Brok. To chyba nie wymaga komentarza:o

Gość gość
Widać szczerą troskę w tym co piszesz :) Nie znam zbytnio tej dziewczyny więc trudno mi się ustosunkować do jej wyczynów ;)

Gość gośćparassolka
do wiadomosci brok ,właśnie dodałam nowe foto na instagrama;-)

Gość gość
Możliwe ze Broken rzucila na mnie jakiś urok za obgadywanie bo niedobrze mi.. ups

Gość gość
Ale wam żal dupę ściska, aż miło popatrzeć. Zero zainteresowań, zero znajomych, zero własnego życia, więc bierzecie się za hejt. I nawet to robicie byle jak.