Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

precz z wrednymi pisowcami

Polecane posty

Gość gość

Boże zlituj się nad tymi niepełnosprawnymi w sejmie, tych co są przeciw pomocy niepełnosprawnym na wózkach inwalidzkich ukarz ciężką chorobą, aby umierali w wielkim cierpieniu, bólu miesiącami - latami

Gość gość
codziennie sie o to modlę aby ich szlag trafil

Gość gość
Jestem antypisowa ale te krowy z sejmu powinni pogonić bo wstyd za te harpie leniwe i roszczeniowe Wstyd że ktoś takie coś promuje. Do pracy niech idą a nie po moje podatki łapy wyciągają. Miesięcznie 3 tysie łącznie ciągną od państwa A takie sierotki z siebie klamczuchy robią. A na gębę tej tlenionej to już patrzeć nie mogę.

Gość gość
Jakie 3 tysiące?! Gdzie ty to usłyszałas? W tvpis? Dowiedz się może ile mają, a później pisz głupoty

Gość gość
taaa one roszczeniowe, a te suki co mają zdrowe bachory i wyciągają łapy po 500+ to są w porządku???? tamte kobiety nie mogą pracować bo muszą się tymi dziećmi zająć

Gość gość
Synek Hartwig pracuje. 37 dni na podłodze to trzeba mieć zdrowie więc mi nie mów że te dzieci takie biedne. To się zoroentuj ile dostają bo ja akurat wiem bo pracowalam w opiece ale nie mogłam na te nieroby patrzeć bo człowiek potrzebujący naprawdę pomocy często się wstydził przyjść A wielodzietne nieroby i matki niepelnoszprawnych takich oporów nie miały nigdy. TVP nie oglądam bo nie mam tv.

Gość gość
Pracowała w opiece? I piszesz takie bzdury. 3 tysiące! Chyba na 4 miesiące.

Gość gość
do gość dziś - ale z ciebie kurwisko, obyś małpo została leżącą rośliną, nawet jakby brały 3 tys. to za 24 godzinną opiekę to mało, bo ich winno stać na wynajęcie pomocy do dzieci, bo 24 godzin na dobę będąc z tak chorym to można oszaleć. A jak zdrowi klepią bachory mając ich po kilkoro i biorą 500+, dostają mieszkanie itp. pomoc to ci nie przeszkadza. U mnie po sąsiedzku naklepali 6 dzieci i obydwoje nie pracują tylko żyją z 500+, rodzinnego itp. pomocy i to si szmato nie przeszkadza. Bo owszem rząd winien pomóc ale w opłacie żłobka, przedszkola, jeżeli podejmą pracę , a nie dają im żywą gotówkę i mają na wódę, piwo, papierosy, paznokcie itp.

Gość gość
Prawie 1500zl Pani Hartwig dostawa la jako opiekun świadczenia pielęgnacyjnego do 18rz syna lub do 25 jeśli by się uczył i do tego składki jej z tego odprowadzaja to też jest kost żeby społeczeństwo jej wypracowalo emeryturę.153 zł zasiłek pielęgnacyjny, 900zl a teraz podniesione do 1000zl renta synka. 520 zł jak przestała dostawać te prawie 1500. A czemu rodzice dorosłych niepelnosprawnych dostają tylko te 520? I tych 500 o które walczy Hartwig też nie dostaną...taką to walka o własne leniwe doopsko.

Gość gość
No i gdzie tu te 3 tysiące?

Gość gość
Tak pracowałam i wiem. Ponoć w opiece też mną na. Przychodzą do nich opiekunki środowiskowe-średnio 2 - 3 razy w tygodniu na ok 2h. Nie jest to dużo ale zawsze coś. Do 20:39 rozumiem że te urocze słowa to od jednej z Pan z sejmu, bo to ten sam poziom. Jesteście żałosne. Mam nadzieję że pani Hartwig odpowie za znęcanie się nad dzieckiem. Widać syn jest jej potrzebny tylko do zarabiania na nim.

Gość gość
Dodaj do tego składki jakie na nią Państwo odprowadza z naszych podatków. Ze by ona potem wzięła emeryturę. Moja babka była prosta kobieta. Przepracowala blisko 50 lat w polu-jako pracownik nie była rolnikiem. I ma 1200zl emerytury... I musi żyć.gdyby nie ja to byłoby z nia kiepsko.

Gość gość
Żal mi ich, ale na Hartwich i jej syna juz patrzeć nie mogę. Poza tym, gdy patrzę na te dzieci w pampersach, leżące na kołdrach na podłodze, to zastanawiam się, czy te kobiety mają sumienie trzymać dzieci w takich warunkach. Piękna pogoda, a te dzieciaki już drugi miesiąc tam się kiszą.

Gość gość
Dodaj sobie 1500 Plus 153 Plus 900 Plus 500 jakie idzie na ubezpieczenie społeczne. Przez krótki czas ale są tacy co biorą i jako rodzic i rentę dla dziecka-od 18-25lat gdy się uczy.

Gość gość
Kobieto, o czym ty piszesz? Chciałaby się zamienić z tą kobietą? Tak szczerze z ręką na sercu, czy zamienilabys się za te pieniądze? Gdzie podziałas empatie Pani opiekunko z opieki?

Gość gość
Hartwich stać na Chorwację, wiec źle nie ma w porównaniu z innymi protestujacymi kobietami. Jeżdżę co roku do Chorwacji i wiem ile kasy potrzeba.

Gość gość
20.55 przestań oglądać tvpis, bo mózg ci wypralo. Nie dostają 500 plus, bo są pełnoletni! Pomyliłas wszystkie zasiłku i wpisałas, że dostają wszystkie na raz, głupia jesteś czy udajesz?

Gość gość
pizdo podziel to na dwie osoby, bo to dla opiekuna i chorego, a opiekun i chory nie żyje powietrzem, tylko tak samo je chleb, mięso itp., ubiera - bo nago nie chodzą, tak ja ty idiotko. Bo ja np., podejrzewam, że nie mogłabym patrzeć na tak chore dziecko i nie wiem czy nie odebrałabym jemu i sobie życia. A jak małpo cholerna zdrowi biorą żywą gotówkę tj. 500+ to ci szmato nie przeszkadza i to 500+ nie jest liczone jako ich dochód.

Gość gość
Straciłam patrząc jak matki niepelnosprawnych traktują te dzieci. 90procent z nich robiła sobie dochodowy biznes z tych dzieci Ciagala je po fundacjach, przychodziły do prezydenta o mieszkania socjalne bo dziecko niepełnosprawne i muszą dostać. Ustawę znały lepiej od adwokatów. Wszędzie wiedziały gdzie pójść. Wiedziały kiedy dopłata z pefron na remont łazienki, kiedy dopłata do vzynszu, kiedy opał, kiedy dają jedzenie z caritas, Kiedy ksiądz rozdawał dary-chodzący informator. Tej pomocy jest naprawdę wiele i te obrotne baby wiedzą jak z tego korzystać.

Gość gość
A gdzie napisałam że dostają 500+? Tak jest czas ze dostają i zasiłek i rentę-napisałam kiedy. I jak już wspominałam nie mam tv, a za pisem nie jestem.

Gość gość
a co powiesz o 500+++++++++++++++, kuźwa idiotko cholerna, tu ja straciłam litość, jakbym mogła to waliłabym w łeb te ba rozmnażające się baby nie mające pieniędzy na ich wychowywanie, umiejące giry rozkładać a zapracować bo mają zdrowe dzieci już nie,

Gość gość
dziś Dodaj do tego składki jakie na nią Państwo odprowadza z naszych podatków. Ze by ona potem wzięła emeryturę. Moja babka była prosta kobieta. Przepracowala blisko 50 lat w polu-jako pracownik nie była rolnikiem. I ma 1200zl emerytury... I musi żyć.gdyby nie ja to byłoby z nia kiepsko. x Bingo.

Gość gość
i teraz jak zbierają np. żywność w marketach pod hasłem "pomóż dzieciom przetrwać zimę" czy tp. to nie daję nawet złamanego grosza, czy typ. Pomoc się należy tylko i wyłącznie chorym i starym niedołężnym, młodych zdrowych (500+) pały kuźwa lać po tych pustych łbach i do pracy

Gość gość
1200 zł emerytury to i tak dobrze, bo tyle samo mam , a młodzi z 500+ za darmo dostają więcej. Idz sie lecz na ten pusty łeb, bo z tobą jest naprawdę źle, chcesz chorym zabrać a dać młodym zdrowym, może 1000+, widać jakiego przygłupa twoi rodzice zrobili

Gość gość
do gość dziś - to niechby babcia urodzone swoje dziecko np. twoją matkę czy ojca skrzywdziła, zrobiła z niego roślinkę, wtedy dostawałaby pieniądze i miałaby emeryturę za jego piekę.

Gość gość
a sama jak masz dziecko i chcesz sie majątku dorobić to zrób z niego kalekę (roślinę leżącą) i nie będziesz musiała pracować, dorobisz się majątku i będziesz miała też emeryturę.

Gość gość
500+ też nie powinno być.

Gość gość
pomoc tylko i wyłącznie chorym i starym niedołężnym, a młodych zdrowych pały i do roboty, ZLIKWIDOWAĆ 500+, ZLIKWIDOWAĆ 500+, jak sobie naklepali bachorów to niech zapieprzają na nie. Myśli się w łóżku a nie pieprzy beznadziejnie gorzej jak zwierzęta. To moja sunia nie każdemu psu daje, wybiera sobie, a głupie baby aby tylko rozłożyć giry i naklepać bachorów nie mając za co żyć. Pieniądze należą się tylko i wyłącznie za pracę. 500+ dodatku ale każdemu pracującemu za to, że pracuje.