Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Torebka za 220 tysięcy złotych a inni ledwo żyją od

Polecane posty

Gość gość

"1do1" Dlaczego tak jest? Niejeden uczciwie tyra za najniższa krajowa a jakaś projektantka ma torebkę za 220.000,00zł? Przecież to mieszkanie w średniej wielkości mieście.

Gość gość
Nikt ci przeciez nie broni, zeby dorobic sie takiej kasy, ze bedzie cie stac na ta torebke

Gość gość
Bo życie nie jest sprawiedliwe? Czy kogos kto ma dużo pieniędzy ma obchodzić biedniejszy w takim sensie że ma się zastanawiać czy kupić torbę za kilkanaście kafli? Zarobił albo dostał to sobie kupuje co mu się podoba. Nie rozumiem bólu dupy.

Gość gość
19:48 jasne bo w te "hermetyczne towarzystwo" łatwo się jest przebić. Żałosne.

Gość gość
19:49 TO NIE BOL DÜPY SIEROTO

Gość gość
Może na początek nauka poprawnej polszczyzny autorko? Żałosne jest wytykanie komuś zakupów o ile nie okradł nikogo.

Gość gość
bo zawsze na świecie są tacy którzy maja lepiej i przegrany plebs który na ich luksusy pracuje. Zabrakło ci zdolności, charakteru, pomysłu na to zeby sie, dorobić to sobie tak wegetujesz w biedzie do śmierci

Gość gość
19:52 chodzi o taką istotę,że większość pracuje ciężko a ktoś tam ustala cenę za torebkę czy inna rzecz, bez której da się żyć w takich wysokościach. Za co? Za nazwisko? Jakość jakością ale ceny przewyższają wszystko (materiał,wytworzenie) kilkanaście razy.

Gość gość
Ale tak zawsze było jest i pewnie będzie. Jest popyt to i podaż. Chociaż może odwrotnie... W każdym razie nie mamy prawa w cudze portfele zaglądać o ile ktoś nas nie okrada. Sama bym tyle nie dała ale nigdy nie byłam milionerka.

Gość gość
19.57 ktoś takich rzeczy potrzebuje to ktoś je produkuje . I tyle

Gość gość
Jeśli jestem milionerem, to kupuję sobie taką torebkę tak samo, jak Ty kupujesz swoją za pięć dych na bazarze - rozumiesz porównanie? Proporcjonalnie na jedno wychodzi, a jednak jest umownie ten ''standard wyżej''. I tylko o ten wyznacznik chodzi, coś, co oddziela klasy społeczne.

Gość gość
Dama trzeba sie urodzic.Mnie do niej daleko,bo moja najdrozsza torebka kosztowala 200 eurasow.Pozniej durna myslalam,ze moglam cos kupic wnukom..hehe..Maz sie smial,ze tyle kasy ,a nie jest ze skory.Taki drobiazg,a mnie sie po prostu podobala.Jak czytam,ze ktos kupuje takie drogie rzeczy,zawsze mysle,jesooooo tyle kasy.Drogo,ale juz sie nie zmieni,bo tak bylo,jest i bedzie.