Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Beta hcg POMOCY !

Polecane posty

Gość gość

Czy 7 dni po stosunku test hcg z krwi jest w stanie coś wykazać? Proszę o pomoc bardzo się denerwuje

Gość gość
Za wcześnie.

Gość gość
przestan swirowac bo w ogole nie zajdziesz

Gość gość
Ale ja właśnie nie chce zajść. Mam już dzieci wszystkie planowane a teraz boje się wpadki i biorę leki wiec chce wiedziec jak najszybciej po prostu. Mam trójkę dzieci wszystkie z pierwszego cyklu starań a teraz był ewidentny wypadek przy pracy na 2 dni przed owulacja. A skoro ja z łatwością zachodzę w ciąże to teraz się boje . Wiadomo ze jak będzie no to trudno zle nie mamy także radę damy ale są inne czynniki które muszę bardzo szybko pozmieniać jeśli jestem w ciąży za równo zdrowotne jak i materialne bo nie mogę pozwolić sobie na przestój a charakter mojej pracy nie pozwala być w ciąży. Muszę zatrudnić kogoś na swoje miejsce a w dzisiejszych czasach trudno o dobrego pracownika. To jak z ta beta kiedy mogę zrobić. Jutro będzie 8 dzień po zdarzeniu a 6 po przypuszczalnej owulacji jeśli byka wtedy kiedy miała niby być.

Gość gość
Ja nie jestem doświadczona w testowaniu. Dlatego pytam was. Zawsze robiłam sikacze jakieś 5 dni po terminie om ale z racji ze ciąże były planowane to i sprawy poukładane a teraz musiałabym się dość spiąć.

Gość gość
Najpewniej 14 dpo.Wtedy bedziesz miala pewnosc.

Gość gość
Ja robilam test z moczu 12 dni po owulacji i pokazal ciążę. Wiec bete mozesz zrobic szybciej. Niby 9 dnia po owu juz powinna beta wyjść.

Gość gość
Beta najwcześniej 10 dni po

Gość gość
Dzięki dziewczyny