Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Verol99853421

Pomocy !

Polecane posty

Gość Verol99853421

Witam. Mam malutki problem. Okres spóźnia mi się kilka dni. Nie mam żadnych boleści na miesiączkę ale współżyłam z chłopakiem w dni płodne bez zabezpieczenia. Zawsze przed tym jak dochodził wychodził ze mnie i po sekundzie dochodził poza mną. Strasznie bolą mnie piersi, zawsze mało jadłam jeden posiłek dziennie i to zazwyczaj o 15 a teraz jem śniadanie składające się z kilku kanapek i co godzinę coś. Dodam że bardzo często chodzę siku. Robiłam test wyszedł negatywny. Pomóżcie bo już nie wiem czy zwariowałam

Gość gość
Powtórz test za kilka dni.

Gość gość
Wspolzylas z chłopakiem w dni płodne bez zabezpieczenia - pogielo cie ??

Gość gość
Nie rozumiem tego Pomocy!...uprawiałaś seks bez zabezpieczenia w dni płodne czyli świadomie staraliście się o dziecko tak ? Czyli potrzebujesz czego? Ubranek ,pampersów czy poprostu jesteś nieodpowiedzialna .twoja d.pa twoja sprawa A nie Pomocy!

Gość gość
Sorry ilość jaka pozerasz nie jest normalna. Też mało jem i też na ogół pierwszy posiłek koło 15. W ciąży zjadalam dla dziecka śniadanie o 10, potem owoc lub warzywo o 12 , o 15 obiad A koło 18 kolację. Ale były to nadal nieduże porcje. A Ty jesz kilka kanapek bo być może jesteś w ciąży?!? A za rok będzie temat przytylam w ciąży 40 kg pomocy!