Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość taka

Dzien matki

Polecane posty

Gość gość taka

Kilka dni temu pytam meza co kupuje swojej mamie na dzien matki. Odpowiada nie wiem a po chwili mowi" kupie jej bukiet kwiatow- dawno nie dostala" a ja na to super. W tym momencie bawilam sie z moim 2 letnim synkiem i powiedzialam do niego w żartach " a ty co mamusi dasz?" na to moj mąż odpowiedział " przeciez on ci nic nie kupi" bylo to powiedziane z taka ironią. Ja na to powiedzialam ze przeciez wystarczy mi buziak a jak bedziesz wiekszy to namalujesz mi laurke. Powiem ze zrobilo mi sie troche przykro jak to moj mąż powiedzial. Przeciez 2latek nie wie co to dzien matki i jakby ojciec byl taki to moglby mu kupic tulipana dla mamy zeby zlozyl zyczenia. Zrobilo mi sie przykro. Tyle kosztowala mnie ciaza, ciagle w szpitalu, porod z ogromnymi komlikacjami dla mnie. Potem moja prawie 1,5 roczna rehabilitacja a on żaluje 2 zl na tulipana a dla swojej mamy nie szkoda mu 100 zl na bukiet

Gość gość
Mam podobnie

Gość gość
pewnie nawet na to nie wpadł

Gość gość
a co to za dzien matki? matki jak kobiety, trują feminizują

Gość gość
Moja corcia tez zapomniala,bo do tej pory nie mam zyczen.Coz odbije sobie w nastepne jej swieta.Zawsze sie sralam,a teraz ZONK. Twoj maz nie mysli w tej kategorii,poczekaj,a dostaniesz kwiatka i laurke.Zycze tobie najlepszego.

Gość gość
Miałam podobnie.. mam 2 dzieci. Syn 5 lat i córka 1. Gdybym synowi nie powiedziała że jutro dzień mamy to by nie wiedział wiadomo jest mały a tak od razu powiedział że idzie zrobić laurke i z samego rana dostalam. Ale gdyby nie to nic bym dziś nie dostała nawet zyczen.. I jeszcze musiałam mu przypominać czy dzwonił do swojej mamy. On w takie rzeczy jest beznadziejny..mam ochotę mu się odpłacić w dzień ojca

Gość gość
przez to ze moja mama jest kobietą czyli gatunkiem egoistycznym obludnym hipokrytycznym itp itd, nie obchodze