Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Imprezy, jak wyrwać

Polecane posty

Gość gość

Moglby ktoś krok po kroku mniejwiecej wytlumaczyc jak na imprezie klubowej zaciągnąć laske do bara bara :D. Brzydki nie jestem, ale niewoem co robie nie tak

Gość gość
Ja Ci nie podpowiem ,bo chcesz tylko wykorzystac niewiaste:P

Gość gość
Przez takie qrwy jak ty normalne dziewczyny nie chcą chodzić do klubu bo jest to źle kojarzone.Idź się utop.

Gość gość
po prostu złap za cycka, wsuń rękę w majty, każda to lubi. tylko lubią zdecydowanych. jakbyś się o to pytał to każda powie nie, ale jak złapiesz za cycka czy pierożka to nic nie będzie gadać i będzie chętna na coś więcej ;)

Gość gość
Laski normalnie wyrywam ale nie mam takiego czegoś żeby gdzieś jej rękę wsadzac albo za cycki łapać bo się boje liścia na twarz

Najważniejszy jest kontakt wzrokowy. Później tylko podchodzisz i mówisz...niskim głosem, " tak ci sakwę przetrzepię że nawet grosik tam nie zostanie" heheeheh :D :D x Ciekawe czy wiecie z jakiego to filmu ;) 🖐️

Gość gość testosteron
Testosteron, mówił Szyc

Gość gość
Nie kazda laska zechce, chocbys nie wiem co robil. Secundo - Inaczej wyrywa sie 38 latki, inaczej 25 latki

Gość gość
Jak masz małego kutixa to i tak nie zamoczysz, najpierw trzeba mieć coś w gaciach żeby próbować zabolcować.