Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

najlepsza naturalna maseczka na twarz ktora same robicie i daje efekt?

Polecane posty

Gość gość

Podzielcie sie

Gość marawstala
Maski babuszki agafii są naturalne, zamiast kombinowac w domu to lepiej juz taka gotowa kupić.... W wielu produktach tez jest chemia i chusteczka wie co jeszcze, tez można dostać uczulenia. Poza tym każdej cerze służy cos innego i nasze mogą sie różnic. Ale jeśli chcesz to mogę napisać co sama stosowalam... Siemię lniane mielone wymieszane z ruta rozsmarowane na płatkach kosmetycznych Ta maska jest dobra dla cery naczynkowej : )

Gość gość
Ja robię maseczki z glinek na hydrolatach, szybko, tanio i efekty fajne, potem olejek na twarz i jest super, już rok jadę na olejkach, masłach i hydrolatach i bardzo sobie chwalę :-) tanio i naturalnie, ale polecam kupować przez internet, takich stronek jest dużo, półproduktów kosmetycznych w 3 dupy i jeszcze trochę ;-) każdy znajdzie coś dla siebie :-) ostatnio nawet mieszałam sypki puder z olejkiem na dłoni, 2 krople olejku, troszkę pudru, trzeba tylko pamiętać że odcień jest w chwili zmieszania dużo ciemniejszy, ale jak człowiek opalony to akurat ;-) daje naturalny, satynowy efekt lekkiej opalenizny, jestem zachwycona :-)

Gość marawstala
A glinki tez są ok. odrobina olejku dodana do niej spowalnia wysychanie : )

Gość gość
Najlepsza jest maseczka ze spermy.