Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

boże nie wytrzymam

Polecane posty

Gość gość
dostają 2500 zł miesięcznie ale na opiekuna i chore dziecko, to niech sobie kaczor za 1250 zł przeżyje i te pozostałe idioty pisowskie co są przeciw

Gość gość
przy tym opiekun będący z dzieckiem 24 godzin na dobę, gdzie winien wynająć sobie na co dzień pomoc aby odpocząć od bardzo chorego dziecka

Gość gość
a moja sąsiadka bierze ponad 4 tys. za darmo na zdrowe dzieci bo ich tyle naklepała i jest dobrze. Tą małpę pogonić do pracy to nie będzie miała siły klepać kolejnych bachorów.

Gość gość
No właśnie, wspierają patologie. A matki z dziećmi niepełnosprawnymi dostają grosze

Gość gość
Coraz więcej matek rezugnuje z pracy przez 500+. Pomóc niepełnosprawnym, emerytom i na tym koniec. Rząd powinien stawiać na rozwój gospodarki, a nie rozdawać kasę udupiając resztę. Zdrowe baby do roboty!

Gość gość
To co jeszcze mają wam dać ? 10 tys ?

Gość gość
9.18 co Ty pleciesz? Dawaj źródło, że matki rezygnują z pracy dla 500 plus! Statystyki mówią właśnie o najmniejszym bezrobociu od lat!

Gość gość
Co?? Przecież 500+ nie wpłynęło negatywnie na rynek. Wręcz przeciwnie. Nie tylko patologia bierze 500. Nie obrazajcie ludzi.

Gość gość
09:03 "opiekun 24 na dobe" Na jakiej zasadzie miałby być ten 24godzinny opiekun na dobe, bo jeśli na ciągłej to po co wtedy matka potrzebna.

Gość gość
.....a widziałyscie jak jeden niepełnosprawny syn na wózku (mądrzejszy od matki) mówil do niej w tym sejmie... "Maaamo odpuść", a Ona przy kamerze szybko rękami zakneblowala mu usta :o żeby nie było słychać co mówi... Straszne to, straszna Ona...

Gość gość
do gość dziś - małpo mam źródło, mojej siostry córka zrezygnowała z pracy dla 500+ i w pracy u mnie koleżanka też zrezygnowała dla 500+

Gość gość
gość dziś - właśnie ja nie biorę bo zarabiam aż 1500 zł + alimenty 350 zł, razem 1850 i dla cholernych pizdowców jestem za bogata aby dostawać 500+, oby ich szlag trafił,

Gość gość
jesteście chore tu z tym przeklinaniem na innych

Gość gość
10:38 bo to prawda jesteś za bogata Chciałabym mieć stabilną prace i zarabiać te 1500. Swoją właśnie straciłam

Gość gość
nie masz stabilnej pracy i zdecydowałaś sie na dzieci, naprawdę trzeb być idiotką

Gość gość
Hhahahahhaha