Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hedorivka

Doszłam do wniosku że ja jednak nie jestem brzydka, tylko średnia

Polecane posty

I to mnie boli. Że choćbym rzęsach stanęła to zawsze takie 5 na 10 xD Ale trudno. Daliście mi do myślenia trochę tym co mi wczoraj napisaliście.

Gość marawstala
To juz cos : )

Gość prawi 124
srednia to nie jest 5/10 nieziemnska bogini - 10/10 piękna 9/10 łądna - 8/10 średnia 7/10 przeciętna - 6/10 brzydka - 5/10 pasztet- 4/10 potwór - 3/10 wiedzmia 2/10 szkaradztwo - 1/10

prawi 124 dziś Nie wiem co Ty robiłeś na matmie ale 5 to idealna mediana skali, w której najwyższą wartością jest 10 i mają znaczenie tylko liczny naturalne. Nie uczę się matmy od gimnazjum, a pamiętam takie rzeczy.

Gość prawi 124
jeżeli facet daje ci 5/10 to lepiej zejdz mu z drogi , bo nigdy nie będziesz w jego życiu ważna.. Nawet jak schudniesz i awansujesz na 6,5/10 to niewiele pomoże

Gość Romantyczny biceps
A jesteś chociaż drobna, delikatna i kobieca?

Gość prawi 124
My się chyba nie rozumiemy. 5/10 to jest słaba ocena to nie jest to samo co 3/5 tylko coś gorszego ..,

Romantyczny biceps dziś Kobieca tak, podobno nawet bardzo. Delikatna z charakteru, a drobną fizycznie wcale :p

Gość gość
Co z tego, że nie jesteś Hedorivka brzydka skoro jesteś już stara :(

Gość gość
Nie wiem o czym gadaliscie wczoraj, ale tez jestem 5/10 i da sie normalnie z tym zyc. Bywa ciezej gdy spotykam sie z moimi pieknymi kolezankami i w grupie, to ja jestem ta najgorsza

Gość gość
Hedorivka myslalas już jak chcesz zostać pogrzebana? :) Jesteś już w takim wieku, że powinnaś o tym myśleć :)

Gość gość
Ważne, żeby kobieta była przede wszystkim zgrabna i zadbana. Reszta to rzecz gustu. Zresztą, pewnie niejeden facet o Tobie fantazjuje a Ty wymyślasz jakieś bezcelowe skale i wmawiasz sobie bzdury ;)

prawi 124 dziś Mam to gdzieś, nie lubię swojego ciała i jest mi obojętne co się z nim stanie po śmierci. Mogą nim psy nakarmić.

Gość gość
ja pird.... poważnie jesteś aż taka pusto monotematyczna, żeby zakładać setki tematów o swoim własnym wyglądzie

Gość Romantyczny biceps
Hedorivka dziś Romantyczny biceps dziś Kobieca tak, podobno nawet bardzo. Delikatna z charakteru, a drobną fizycznie wcale jezyk.gif X Ponad stówke ważysz?:classic_cool: