Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem kawalerem po 30. Nie pije, nie pale, nie cpam...

Polecane posty

Gość gość

Mam mnostwo kasy, jestem szczuply i zadbany, chcialbym miec zone i ze dwojke dzieci, jestem niesmialy w stosunku do intymnych relacji z kobietami, nie mam powodzenia.

Gość gość
Ostatni test robilem 5 lat temu i mialem wynik 142.

Nie pytam o testy, bo na tych w internecie każdy jest geniuszem. Chodziło mi bardziej o Twoją samoocenę. Jak jesteś taki jak piszesz, to mogę Cię przygarnąć <3

Gość gość
Widzis gościu, z babą jak z dobrą pracą nie wyrobisz se znajomosci to oleją nawet to że masz doktorat z Oxfordu, tylko dlatego że na rozmowie o prace się wstydziłes wiele rzeczy i pusciles buraka, i nawet na nizsze stanowiska tylko z tego powodu tez cie nie będą chcieli przyjąc, identycznie jest z babami, jebane nawet najwiekszego buraka i brzydala z byle gadką bedą traktowac i z nim się ożenią, a nie ciebie mimo twoich walorów tylko dlatego że brzydal burak sie nie wstydzi i ma gadane, moze i gadac bez sensu ale ma gadane!

Gość gość
Byc przygarnietym przez kobietę to gorsze niż kastracja.

Gość gość
13:55 myslalem, ze o czlowieku swiadczy to co robi, a nie to co mowi... powiedziec to mozna wszystko.

Gość gość
Hedrovika to znany pedofi8l z kowbojki pl, strona zostala zamknieta za fotki pedofi(lskie , samosia.pl i dobrama pl zostaną tez zamkniete,juz teraz zablokowali dodawanie tematow po moich zgloszeniacg do dyzurnet, na tych stronach zaczely sie pojawiac nagie dzieci,policja prowadzi dochodzenie dlatego dodawanie wpisow jest wylaczone

Gość gość
Autorze, a umiesz ostro przelecieć kobietę. Tak żebym z drzacymi nogami odchodzila, pełna podziwu.

Gość gość
13:59 jestem prawiczkiem, wiec... nie wiem.

Gość gość
gość dziś Byc przygarnietym przez kobietę to gorsze niż kastracja. x Niekoniecznie. ja na waszym miejscu, to bym szukala zaradnej kobity hahah bo tak to mozecie cale zycie przepierdziec w jednych kalesonach jak Przemek :D A na starosc zostanie wam tylko sranie na gazete - takze sie nie smiejscie z Przemka bo to samo mozecie miec bez kobiety

Gość gość
Niestety w oczach kobiet świadczy to co mówi :(, bo to są tępe dzidy i myślą 0 i 1, jak sie mało odzywa to od razu "ciepłe kluchy" i gosc bedzie przegrancem w mniemaniu bab do 35-tki albo do konca życia!

Gość gość
gość dziś ty mnie przelec chetnie ci wylize jajca