Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Potrzebuje pomocy.....

Polecane posty

Gość gość

Witam jestem matka dwojki dzieci (corka 12lat,syn 3latka). Poszukuje osoby ktora by mi pomogla w znalezieniu mieszkania zdala od Bytomia....napisze krotko moja historie....w 2016roku moja matka wyrzucila mnie z dziecmi z domu bez nakazu eksmisji nic nie pomogla policja opieka spoleczna....nie dosc ze moja matka znecala sie nademna ponizala bila....nikogo to nie ruszylo udawala przykladna kobiete umie dobrze manipulowac ludzmi....od roku wynajmuje mieszkanie ale nie mam spokoju moja matka mnie nachodzi zlozyla wniosek o widzenia z moja corka a moj syn jrj nie obchodzi....chce zniszczyc moja corke i nastawic przeciwko mnie...dziecko mi placze ze nigdzie nie pojdzie...ale ja znam ta kobiete bedzie przyjezdzac z policja i na sile zabierac dziecko kobieta nie akceptuje slowa ,,nie".Moja corka nie chce z nia miec kontaktu boi sie ale nikt mnie nie slucha,kazdy twierdzi ze to babcia i ma prawo widywac się z wnuczka,ale nikt nie bierze pod uwage ze wyrzucila mnie z domu bila na oczach dzieci ponizala obrazala wysmiewala....ja nie mam sil....boje sie ze to wroci....kiedys spotykajac moja matke na ulicy powiedziala .,i tak ci udowodnie zniszcze cie""..boje sie ze to sie stanie...tutaj gdzie mieszkam nie mam zycia matka tutaj wszystkich zna,ma znajomosci w policji.Potrzebuje uciec z dziecmi uchronic ich przed niepoczytalna babcia...jezeli ktos wie gdzie bym mogla wynajac tanio mieszkanie zniknac z terenu Bytomia...historia jest bardzo dluga i smutna czasami nie mam ochoty zyc...ale chce uchronic moje dzieci przed krzywda....prosze o pomoc...