Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy spotkałyście kiedyś dżentelmena?

Polecane posty

Gość gość
Co do kultury a rownosci to w kulturze patriarchalnej mezczyzna byl wyzej od kobiety ale wymagano od niego wiecej chocby w kwestii odpowiedzialnosci za rodzine teraz mezczyzni nie maja w tej kwestii nic do powiedzenia i nie maja przez to tylu obowiazkow, z ktorych zwolnilyscie ich wy kobiety. Np. Aborcja; wlasna rozwiazlosc. Mezczyzni nie musza byc po slubie by uprawiac seks z wami; nawet nie musza byc w zadnej relacji z wami. Tak wychowane pokolenie mezczyzn bedzie wychowane na nieodpowiedzialnych facetow bo nawet nie na mezczyzn ale to juz wasza zasluga a kolejne pokolenie kobiet wam to wypomni.

Gość gość
"gość dziś Tak, w przedszkolu. Kolega twierdził, że jest dżentelmenem, bo nie pchał się pierwszy w drzwiach, nie bekał i nie pierdział przy koleżankach. Inni bekali i robili na złość dziewczynom, a on jeden nie ☺ X I pewnie wyrosl ma dżenlemena , bo mial to juz w sobie ;)

Gość gość
Tak ja nią jestem

Gość gość
Dżentelmeni i kulturalni mezczyzni koncza jako starzy kawalerowie bo kobiety ich nie chca.

@ gość dziś "Drodzy rodzice bawimy się jak Damy. A jak nie damy to się nie bawimy." Całkiem sporo rzekłbym. ;) 00 A tak na serio to dwie przez całe niekrótkie już życie. Niestety jedna mimo urody pozbawiona seksapilu, a druga z Chin - gdzie musialem wybierać między przyszłością zawodową (wyjazd) a kobietą. :/ Trochę szkoda w sumie. Kobieta, dla której chciało się być każdego dnia lepszym mężczyzną...

Gość gość
Niebo nie jestem damą.