Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katja96

Oglądam zdjęcia innych lasek i mam doła...

Polecane posty

Gość Katja96

Wszystkie są takie ładne, na zdjęciach super wychodzą, mają fajne figury. A ja? Niby jestem szczupła, ale nie mam ładnej figury. Nie mam biustu, tyłek też kiepski, do tego skrzywienie kręgosłupa i koślawe kolana :/ Z twarzy też średnio, na zdjęciach wychodzę jak troll, mam wielki krzywy nos, gdy się uśmiecham to też wyglądam głupio. Nie mogę spiąć włosów bo uszy mi odstają, mogę założyć tylko ciemne, długie ciuchy, o sukienkach czy innych mogę pomarzyć. Czekam tylko aż będę już stara i nie będę musiała się martwić wyglądem. Żal...

Gość gość
Wiesz, one wszystkie wychodzą idealnie na zdjęciach, często to zasługą photishopa, filtrów ;). Poprzerabiane zdjęcia wrzucając na FB a jak te laski spotkasz na ulicy yo może się okazać nagle ze nie maja takiej superfigury ani urody jak na zdjeciach, tez maja swoje defekty, kompleksy. Na pewno jest w Tobię cos ladnego. Jakie komplementy do tej pory slyszalas? Musisz podkreślać swoje mocne strony a kamuflowac defekty, na tym polega budowanie wizerunku. Pewność siebie tez jest bardzo ważna.

Gość gość
Krzywy i duży nochal zawsze popsuje najlepsze zdjęcie i niestety ciężko go zretuszować. Też mam duży i krzywy bo kiedyś miałam złamany i niestety taki został. Troche mam kompleksy z tego powodu bo ogólnie twarz mam ładną,uszy mi nie odstają,usta,brwi i oczy też ok. Tylko ten nochal psuje wszystko.

Gość gość
To zrób operacje

Gość Katja96
Też miałam złamany nos dlatego się skrzywił.

Gość gość
A ja myślę, że jesteś zbyt krytyczna wobec samej siebie. Jesteś szczupła- to już jest dobrze :-) Zauważ ile osób na nadwagę w dzisiejszych czasach. Wydaje mi się, że doświadczyłas niezbyt miłych chwil w życiu i dlatego teraz twoja samoocena leży :/

Gość gość
No spoko dupcie mam