Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój znajomy jest idiota.

Polecane posty

Gość gość

Po pierwsze, tak byście sobie nie pomyśleli, ze na niego lecę albo coś :) on jest dużo starszy, ja zawsze miałam dziwnych znajomych. No wiec, on mi się zwierza od jakiegoś czasu. Ma 40+ i jak na dojrzałego wiekiem faceta jest strasznie infantylny. Otóż żali mi się on, od blisko 2 lat, ze jego ex dziewczyna zmarnowała mu życie, bo on ja kocha, a ona go nie chce, mimo, ze byli razem przez 8 lat. Dla pełnego obrazu dodam, ze on jest od 2,5 roku w związku, jego kobieta od roku, a wcześniej to on najpierw przez lata nie chciał się z nią ożenić. Potem ja zdradził i zostawił jak byla chora, z jakiegoś gufnianego powodu dla interesownej szmaty (akurat te znałam dobrze, bo do jednej szkoły chodziłyśmy, ona ja kończyła jak zaczynałam), która go oskubala trochę przez czas związku. Ogólnie to go lubię, bo zabawny jest, ale dla kobiet jest obrzydliwy i za nic bym nie chciała takiego faceta...

Gość gość
Nie kumam tego, miał fajna laske, wyrzucił ja ze swego życia jak śmieć, a teraz się dziwi, ze ona sobie to życie układa i już go nie chce. Zreszta obecna tez jest fajna łaska, po ciężkich przejściach i tez sobie nie zasłużyła na chłopa, co zaleca się do ex...

Gość gość
całe życie z ydjotami :(