Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brzydkie kobiety, jak wam się żyje?

Polecane posty

Gość gość

Brzydkie kobiety, jak wam się żyje?

Gość gość
Ja nie jestem brzydką kobietą, ale często widzę, że nie urodziwe kobiety mają lepsze życie niż te piękne. Nie zawsze tak jest ale tak się nierzadko zdarza.

Gość gość
Radzę sobie.

Gość gość
Jako tako

Gość gość
Przykro się żyje, nikt nie ma gorzej i nikt mnie kocha

Gość gość
Worek na głowę i od tyłu.

Gość gość
zostałam lesbą :D

Gość gość
Głupie pytanie to chyba oczywiste, łatwo nie jest

Gość gość
Nie ma brzydkich kobiet są niezadbane

Gość gość
Po prostu daję każdemu

Gość gość
masturbuję się

Gość gość
postawilam w zyciu na wyksztalcenie i prace facet to dodatek

Gość gość
15:54-bo nie mialas innego wyjscia. Z twoim typem wątpliwej urody to zaznac wyznania milosci lub seksu to moze sie stac tylko gdy facet jest pijany w sztok lub na haju. A dodatkiem to mozesz byc ty dla faceta nigdy na odwrot.Nawet biblia prawi ze jestescie po to bym nam facetom sluzyc. Jak sie domyslasz akurat jestem trzezwy,natomiast urody mi nie brakuje,i oto nastapil teoj szcxesliwy dzien!,podsm ci swoj adres i na weekend chce cie widziec!,dam ci do wyssania z połykiem a potem wypad mi z chaupy.Dzieki temu zasmakujesz jak meskie nasienie smakuje.Ta usluga bedzie cie kosztowac 200zl no chyba ze jestes naprawde koszmarna to 500. Wiesz co? przywiez z sobą asekuracyjnie 1500zl bo cos czuje ze musisz byc nadwyraz niewyjsciowa:(

Gość gość
jaka wścieklizna Cie dopadła n\iewiarygodne

Gość gość
Brzydka kobieta sama ksztaltuje swoje zycie a ladne czekaja na gotowe i przez to czesciej sa nieszczesliwe. Szczegolnie w zwiazkach.

Gość gość
Brzydkie kobiety, jak wam się żyje? x Szczerze mówiąc,mnie się super się żyje :) Wszystkie moje ładne koleżanki albo powpadały w związki i degeneruje je monotonia i wszelakie problemy, albo nie mogą sobie znaleźć odpowiedniego faceta i co rusz trafiają na sku*wysyna, który je wykorzystuje. Są traktowane jak zabawki, nie partnerki. A ponieważ od zawsze cieszyły się atencją, skupiały się wyłącznie na flirtach i związkach, skutkiem teraz są zwyczajnie głupie i mało świadome. Z kolei ja powodzenia nie miałam, więc zabrałam się za rozwijanie pasji i przydatnych umiejętności. Nauczyłam się wszystkiego tego, co kobieta powinna umieć, a nawet ogarnęłam część męskich zajęć. Rozwinęłam firmę i do końca życia praktycznie jestem już ustawiona. Obecnie podróżuję, doświadczam, poznaję. Bez stresu, bez problemów, bez ograniczeń. Czego mogłabym chcieć więcej? Dziś jestem wręcz wdzięczna facetom, że zostawili mnie w spokoju :D także dlatego, że większość i tak nie zasługiwała na uwagę z mojej strony. Teraz mam od licha adoratorów, ale mogą sobie jedynie pomarzyć ;) mój wybranek stoi już u mego boku.

Gość gość
gość dziś - wszystko piękne, ładnie, tylko do tej opowieści totalnie nie pasują mi tłumy adoratorów i wybranek u boku. Brzydkie nie mają ani jednych ani drugich. Może wyładniałaś i nie jesteś brzydka, pewnie byłaś w najgorszym razie przeciętna, a teraz bardziej dbasz o siebie albo np. schudłaś?

Gość gość
gość dziś Nie wiem. Subiektywnie uważam się za jeszcze brzydszą, niż byłam. Może trochę bardziej dbam o ubiór i fryzurę teraz, ale też bez przesady. Jestem bardziej pewna siebie, też. Nie zastanawiałam się głębiej nad tym, ale myślę... myślę, że większość facetów, która chce wejść ze mną w bliższe relacje, zwyczajnie leci na hajs, a szczególnie samochody i możliwości. Niby zabawne, że tacy sprzedajni i interesowni... ale jednak coś w tym jest. Wnioskuje po podejściu i poruszanych tematach.

Gość gość
Mnie też się zawsze pytają czym się zajmuję :D Natomiast ładniejszym koleżankom patrzą w oczy i gadają o głupotkach. Chyba dostają sygnał od spodni, żeby się nie pytać o pracę, finanse na wypadek gdyby ładna panna była biedna i głupia.

Gość gość
17:52 Wiesz co chamie i mizoginie, nie jestem taka zdesperowana. Idź sobie pogadaj w ten sposób z ładnymi, one nie zwrócą uwagi na twoje chamstwo jak jesteś ładny, tylko będą się ładnie uśmiechać hahaha Ładny... hahaha a pewnie wyglądasz gorzej niż mój stary.

Gość gość
gość dziś Czyli jestes beznadziejna i brzydka a i tak jakis mezczyzna cie pokochal. W druga strone to nie dziala.

Gość gość
Ja jestem brzydka i malo zarabiam, nie mam firmy i tez jakos zyje...

Gość gość
gość dziś Ja jednak widzę wiele ładnych kobiet z brzydalami, tak więc...

Gość gość
20:06 Te brzydal a ty nie za dużo sobie pozwalasz? Sam jesteś beznadziejny tępy chuju. Wykształć się, załóż firmę, dobrze zarabiaj, znajdź i rozwijaj pasje i wtedy zacznij się wypowiadać o czyjejś beznadziejności :D

Gość Hedorivka
Dobrze. Mam dobrą pracę z przyjaciół, rodzinę, ludzie mnie lubią. Ale pod kątem związkowym jestem przegrana.

Gość gość
Całkiem dobrze mi się żyje.

Gość gość
Jasne, cyklicznie plakalyscie w poduszkę że nikt was nie chce i jesteście same gdy koleżanki zmieniały facetów i w końcu założyły rodzinę. Nikt was nigdy nigdzie nie zapraszał bo po co, z nudów zajelyscie się czymś i rzeczywiście odnioslyscie w tym sukces, ale nadal jesteście samotne. Tyle że dziś mówicie że to wasz wybór i że jest świetnie. Jaka jest prawda wszyscy wiemy, jedna na 100 jest szczęśliwa reszta wszystko by oddała by ktoś się w niej zakochał i chciał założyć rodzinę

Gość gość
00:30 Stul pysk wieśniaku :D:D i tak żadnej brzyduli stąd nie poruchasz.

Gość gość
“Nikt was nigdy nigdzie nie zapraszał bo po co” życie towarzyskie to nie tylko randki z byle wieśniakiem zakończone w jego aucie (raczej go nie stać) lub domu (jak jego starej nie ma:D)