Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michał36

co dla niepełnosprawnych zrobiły porzednie rządy?

Polecane posty

Gość michał36

Mam pytanie(dodam od razu nie jestem zwolennikiem PiSu) co dla osób niepełnosprawnych zrobiły poprzednie rządy z PO na czele?Jakoś nie przypominam sobie żeby PO przez 8 lat swoich rządów była partią wrażliwą społecznie?Zawsze neoliberałowie mówili, że państwo nie jest od tego żeby dawać kase, i że na socjal nie możemy sobie pozwolić bo to zrujnuje gospodarkę.Skąd nagle ta społeczna wrażliwość i

Gość gość
Nic, oni jedynie chcą dowalić PiSowi i zbić polityczny kapitał! Obłudnicy i hipokryci spod znaku PO i Nowoczesnej!

Gość gość
Rządy PO nie były właściwe ale było coś takiego jak równouprawnienie czego prawica niestety nie potrafi zapewnić.

Gość gość
"panstwo nie jest od tego zeby dawac kase" w pelni zgadzam sie z tym postulatem i realizuje go poprzez nieplacenie podatkow

Gość gość
po doglebnym audycie bilansowym wyszlo mi ze doplacam kilkutysiecznej armii nierobow gorszych ode mnie do niewiadomych inwestycji bez zadnych gwarancji partycypowania w zyskach za to ponoszac konsekwencje ryzyka finansowego

Gość gość
bez obrazy ale w peesdzie mam taki uklad

Gość gość
jestem facetem kolo 40 i sie w zyciu nie napracowalem z czego jestem niezwykle dumny w dodatku mam zajepista beke jak mi nieznajomi ludzie uswiadamiaja jaki ze mnie paaozyt rodzinny. Komuchy to zabawni goscie

Gość gość
co do niepelnosprawnych to niesmialo przypomne ze zus zasysa skladki na takie przypadki od zarania dziejow i odpowiada przed skladkowiczami a noe rzadem dowolnym.to jakies nieporozumienie ze rzad decyduke o tych pieniadzach.

Gość gość
chociaz jako wieloletni alkoholik i defraudant sum drobnych na alkohol ovzywiscie rozumiem czlonkow rzadu parlament i reszte braci z aa

Gość gość
sprawa jest o tyle ciekawa ze rozwoj medycyny koreluje wprostprop z iloscia ludzi niepelnosprawnych lub mowiac wprost z pogorszeniem zdrowia spolecznego a zatem srodki na min dwa cele sa defraudowane do kwadratu w tym examplu