Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobić aby nie żyć zbyt długo?

Polecane posty

Gość gość

Chcę umrzeć, ale nie mogę popełnić samobójstwa. Co zrobić, aby jednak jak najszybciej się to stało? Proszę o poważne odpowiedzi, mam swoje powody ku temu.

Gość gość
myślę tak samo

Gość prawi 124
rzucić sie pod pociąg .. To nie boli .. Pociąg way 300 000 kg potrafi zniszczyć ciężarówke i zabić kierowce cięzarówki

Gość gość
nic nie zrobisz pociąg zapewne zdąży zahamować linka sie urwie jesteś zdany na okrucieństwo życia

Gość gość
Nie chce popełnić samobójstwa ponieważ czuję, że to nie może rozwiązać problemu. Wierzę, że istnieje jakaś forma życia po śmierci, nie jestem pewna jaka, myślę, że najczęściej po prostu dochodzi do reinkarnacji, a niekiedy tylko nie jest już ona potrzebna. Podejrzewam, że jeśli popełnię samobójstwo to urodzę się ponownie nie w lepszych okolicznościach, ale cały czas z tymi samymi problemami. Jeśli umrę naturalnie to myślę, że będzie inaczej.

Gość gość
Nie spiesz się. Kiedy będziesz u schyłku to powiesz to już? minęło jak jeden dzień.

Gość prawi 124
droga hamowania pociągu to prawie 1 km .. NIe zatrzyma się ..,. To nie auto

Gość gość
Wszystko co zrobisz na swoja niekorzysc jest odpowiednikiem powolnego niszczenia zdrowia i zycia, wiec po czesci samobojstwem. Bedziesz zyc tyle, ile ci pisane.

Gość gość
Ale w sumie mozesz chlac, cpac, palic, zrec tylko smieciowe zarcie, moze to przyspieszy zgon.

Gość gość
Jeszcze pozostaja ci ryzykowne sporty, jazda z nadmierna predkoscia na motorze, alpinizm.

Gość gość
Drogę hamowania ocenia się pod względem wielu czynników pogodowych, stanu mechanicznego pojazdu a nie od podręcznikowej długości hamowania.

Gość gość
Myślałam żeby dokonać jakiegoś bohaterskiego, pożytecznego czynu, gdzie przy okazji mogłabym zginąć jako skutek uboczny, ale nie wiem co mogłoby to być. Macie jakiś pomysł? Gdyby była taka możliwość np. mogłabym walczyć przeciwko ISIS.

Gość prawi 124
zarcie smieciowe nie przyspieszy zgonu tylko zaboli .. na zawal nie umiera od razu tylko trzeba cierpieć ..

Gość gość
Nie warto sobie szkodzić. Nie łatwiej zmienić swojego losu w jakiś sposób?

Gość gość
"Nie warto sobie szkodzić. Nie łatwiej zmienić swojego losu w jakiś sposób? " To nie jest możliwe w moim przypadku. Kiedyś w moim życiu pojawiło się coś dzięki czemu stałam się szczęśliwa, ale teraz to straciłam i naprawdę życie to piekło. Nie mów, że tak nie jest bo ja wiem, lepiej znam swoją sytuację i uwierz mi, że nic nie mogę zrobić.

Gość gość
gość dziś pierdoilnij się w swój głupi łeb. Najpierw piszesz że "szlachetnie" nie chcesz popełnić samobójstwa, bo boisz się co cię czeka za to w innym świecie, a teraz piszesz że "bohatersko" mogłabyś zabić kogoś z isis. Tak, bo za morderstwo czeka cię nagroda, 40 prawiczków czekających na ciebie w raju. Zajmij się robotą, albo nauką bo póki co to masz siano we łbie i z nudów już nie wiesz co wymyślić. .

Gość gość
Moja moralność dopuszcza zabijanie zbrodniarzy w obronie ich niewinnych ofiar. Zresztą to był tylko przykład.

Gość gość
up