Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aNNkieter

Czy gdyby waszą dziewczynę lub żonę

Polecane posty

Gość aNNkieter

ktoś zgwałcił. Pozostalibyście w związku czy rozstalibyście się?

Gość gość
ja bym sie brzydzil

Gość gość
Jeśli w pupę to chyba bym odszedł...

Gość aNNkieter
Ja nie mam poglądów na ten temat. Tylko pytam. Spotkałem się z opiniami że gwałt bez minimum przyzwolenia jest możliwy dopiero po utracie świadomości ofiary. Jeśli jest świadoma to może się bronić na śmierć i życie. Więc jeślu się poddała to jest to zdradą. To nie moje zdanie, takie coś ludzie pisali na innym forum. Pojawiły się też wpisy że gdyby nawet nieprzytomną żonę widzieli jeszcze w trakcie to by odeszli bo już nie mogliby się do niej zbliżyć.

Gość gość
"Jeśli jest świadoma to może się bronić na śmierć i życie. " X I myslisz , ze wygra z kims 2x silniejszym ?

Gość gość
"Spotkałem się z opiniami że gwałt bez minimum przyzwolenia jest możliwy dopiero po utracie świadomości ofiary. " X Masakra :o

Gość gość
A organizator gwałtów zbiorowych uważany jest przez swego babochłopa interesownego i prostackiego za dobrego człowieka. Ciekawe zjawisko socjologiczne.

Gość gość
bubluba feretras

Gość aNNkieter
Czy zostawilibyście żony gdyby zostały zgwałcone?

Gość gość
Chyba tak. Po co wychodzila z domu beze mnie.

Gość gość
aNNkieter dziś ktoś zgwałcił. Pozostalibyście w związku czy rozstalibyście się? x Serio??? Jakby ktoś skrzywdził najbliższą Ci na świecie osobę w najgorszy możliwy sposób to Ty zamiast starać się dorwać tego skur.wiela a jej pomóc wyjść z tej strasznej traumy to Ty w takiej sytuacji myślałbyś o sobie, że Ci to przeszkadza??? Ja bym takiego faceta zostawiła nawet gdybym go kochała, nie miałabym już chyba serca do człowieka, który w ten sposób by się zachował... wiem co to znaczy gwałt, nie jesteś sobie w stanie wyobrazić jakie to jest cierpienie dla osoby, którą coś takiego spotka