Gość gość Napisano Maj 27, 2018 Cześć, mam pytanie do dziewczyn. Mam 40 lat i spotykam się z pewnym facetem już kilka miesięcy i ostatnio przy rozmowie nt. operacji plastycznych stwierdził że nie ma nic przeciwko bo sam kiedys skorzystał... Po dwudziestce jakoś miał operacje nosa (przegroda+zmiana kształtu jak mówił) a po 30 zrobił mały przeszczep włosów. Zapytałam czemu, no to mówił że był bardzo zakompleksiony jako dziecko, nie lubił swojego ciała, więc zamiast narzekać to to zmienił... Aktualnie ma 43 lata i wygląda na serio bardzo dobrze jak na swój wiek (umiesniony, wysportowany) - generalnie zadbany. Ma małe zmarszczki, spytałam co z tym, a on "Żadne botoksy ani inne tego typu duperele nie wchodzą w gre, bo zmarszczki wyglądają dumnie u mężczyzny", z czym tez się w pełni zgadzam :) Co do charakteru - nie moge nic mu zarzucić, jest świetnym facetem. No może troszke bałagani ;) W sumie aż tak bardzo mnie to nie zszokowało, nie zdenerwowało, nic z tych rzeczy, bo sama też nie mam nic przeciwko. Chciałabym tylko wiedziec co inne panie na ten temat sądzą. Wchodziłybyscie w to dalej, przeszkadzałoby wam cos takiego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach