Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Operacja u faceta

Polecane posty

Gość gość

Cześć, mam pytanie do dziewczyn. Mam 40 lat i spotykam się z pewnym facetem już kilka miesięcy i ostatnio przy rozmowie nt. operacji plastycznych stwierdził że nie ma nic przeciwko bo sam kiedys skorzystał... Po dwudziestce jakoś miał operacje nosa (przegroda+zmiana kształtu jak mówił) a po 30 zrobił mały przeszczep włosów. Zapytałam czemu, no to mówił że był bardzo zakompleksiony jako dziecko, nie lubił swojego ciała, więc zamiast narzekać to to zmienił... Aktualnie ma 43 lata i wygląda na serio bardzo dobrze jak na swój wiek (umiesniony, wysportowany) - generalnie zadbany. Ma małe zmarszczki, spytałam co z tym, a on "Żadne botoksy ani inne tego typu duperele nie wchodzą w gre, bo zmarszczki wyglądają dumnie u mężczyzny", z czym tez się w pełni zgadzam :) Co do charakteru - nie moge nic mu zarzucić, jest świetnym facetem. No może troszke bałagani ;) W sumie aż tak bardzo mnie to nie zszokowało, nie zdenerwowało, nic z tych rzeczy, bo sama też nie mam nic przeciwko. Chciałabym tylko wiedziec co inne panie na ten temat sądzą. Wchodziłybyscie w to dalej, przeszkadzałoby wam cos takiego?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować