Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak parkingu przy hotelu w centrum miasta

Polecane posty

Gość gość

Poznań, niestety nie ma parkingu przy hotelu. Nie mogę zmienić hotelu bo patrzyłam kilka które by nam odpowiadały ze względu na dzieci. Żaden nie oferuje parkingu. I co teraz? Mam płacić za cały tydzień za parking miejski? Jak wy rozwiązujecie taki problem?

Gość gość
Wynajmujemy mieszkanie a szukając takiego z parkingiem strzeżonym albo podziemnym, a jakbym szukała hotelu to jadąc samochodem bym 3 razy sprawdziła, że będę miała gdzie ten samochód zostawić.

Gość gość
Przy którym hotelu w Poznaniu?

Gość gość
A koniecznie potrzebujecie tam samochodu? Jeśli tak, to zostaje prywatny- nieraz można tam wykupić taniej miejsce na tydzień, albo miejski, innego wyjścia przecież nie ma.

Gość gość
Poznań jest miastem bardzo dobrze skomunikowanym. I naprawdę nie polecam Ci jeździć po nim samochodem ze względu na kilka remontów, które praktycznie paraliżują miasto. Tramwaj polecam.

Gość gość
„Jak wy rozwiązujecie taki problem?” z Przede wszystkim nie stwarzam takiego problemu. Rezerwujesz hotel na tydzień w dużym mieście i skoro żaden nie oferuje parkingu, to musisz „płacić za cały tydzień za parking miejski”.