Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O co mu chodzi

Polecane posty

Gość gość

Moje małżeństwo nie istnieje od lat,mamy dziecko 5 lat,mąż za granicą,nie sypiamy ze sobą od lat,nie ma żadnych uczuć,tylko się żremy i wyzywamy jak się widzimy,zresztą mąż ma od kilku lat ma inną kobietę,ja też święta nie jestem.Mi jest wygodnie tak jak jest,widzę męża raz na miesiąc,kase mam co miesiąc na koncie,opłaca dom w którym mieszkam,kupuje różne rzeczy do domu,robi remonty itd,dba o dziecko,bywamy razem na różnych uroczystościach rodzinnych ale żadnych uczuć już z jego stony do mnie nie ma.Zaczęłam się zastanawiać dlaczego on się ze mną nie rozwiedzie i o co może mu chodzić tak naprawdę.

Gość gość
Bo jemu też jest tak wygodnie !

Gość gość
To nie jest malzenstwo tylko jakis chory uklad

Gość gość
Bez sensu

Gość gość
Ty też masz innego czy jak się coś trafi to kozystasz

Gość gość
Śmieszna jesteś,nic nie musi a jak chata jego a nie wasza to cię z niej wyjebie :-D

Gość gość
Chajs się zgadza to po co drążyć temat

Gość gość
No autorko,mąż ma cię w dupie ewidentnie,ma inną kobietę a ty jesteś od tego by dziecko wychować.W dom inwestuje bo przecież jest jego i dziecko w nim mieszka,nie ma to nic wspólnego z tobą,a na uroczystości cię zabiera czy ty się tam pchasz na tzw. chama bo on idzie z dzieckiem ? Zapomniałaś dodać co odpierdalasz gdy męża nie ma w Polsce,jakie imprezy robisz za jego forse i jacy faceci cię odwiedzają w domu oraz to co najważniejsze że mąż zlecał badanie na ojcostwo bo sama nie miałaś pewności kto jest ojcem.Łatwo się było zorientować że autorko jesteś moją sąsiadką,nie lubianą kłamczuchą i przebiegłą babą ;-) No chyba że jest więcej takich żoneczek jak ty.

Gość gość
Ahahahaha dobre dobre