Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam problem.

Polecane posty

Gość gość

Problem mam taki, że kocham męża a mi się przydarzyło raz zaszaleć. On nic dla mnei nie znaczy to na imprezeie firmowej było. Mąż nie wiedział. No i zaszłam w ciążę no i mąż był przeszczczęśliwy. No i do końca myślałam że dziecko jest męża. Bo z nim się kochałam, dzień przed imprezą. Poród to była wspaniała rzecz. Nadludzki wysiłek ale i ogromna radość. Ból wcale nie jest taki wielki jak dadzą dobre znieczulenie. Mąż opłacił prywatny poród, dobrze zarabia więc nas stać. Więc wszystko przy porodzie było super. No i jak wpisali do karty grupę krwi, to mąż sie dowiedział. Oboje mamy zero minus, a dzieciaczek ma a plus. Zażądał badań dna i wogóle sie do nas nie odzywa. Co robic,

Gość gość
I warto było

Gość gość
To po co to zrobiłaś z innym skoro kochasz męża kiepski jest w łóżku

Gość MoniaTurboMacica
no i ja się pytam kobieto dumna ty jesteś z siebie zdajesz sobie sprawę z tego co zrobiłas?masz ty wogóle rozum i godnośc człowieka?ja nie wiem ale żałosna typiarka z ciebie ,chyba nie pomyślałas nawet co zrobiłaś..

Gość gość
No i kopa w dupę dostaniesz i pojdziesz z malutkim dzieckiem w pizdu i nie bedzie cie stac na nic.Szkoda dziecka ze matka zwykla kurwa.

Gość gość
coraz durniejsze te prowokacje :(

Gość gość
Zeszmaciłaś się to ponieś teraz tego konsekwencje.Trzeba było myśleć głową :-/

Gość gość
jeszcze nie napisalas ze dziecku krew przetaczali bo był konflikt serologiczny przecież :(

Gość MamusiaNa102
A zaszczepiliście dzidziusia od razu po porodzie ? Szczepionki są takie zmutowane i nie wiadomo ile zła są w stanie zrobić w organizmie , może to te świnstwa zafauszowały wyniki

Gość gość
Jbzd pozdrawia XDDDDDD

Gość gość6969
sie dziwicie madki jak jestescie takimi tempymi szlaufami na tych forach to macie prowokacje ;C

Gość gość
Puściłaś się pewnie nie raz, układaj życie od nowa, prawdziwy facet takiej rzeczy nie wybaczy.